AKTUELNO

Tuga i bol na Novom groblju!

Srpski istoričar umetnosti, suprug voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja u 44 godini.

Danas je na Novom groblju održan četrdesetodnevni pomen Ristoviću, a potresne scene nizale su se na njegovom grobu. Neutešna porodica nije krila tugu, bol i suze, a Vidojeva udovica Nikolina se nakon pomena vratila na njegov grob, uhvatila se za grudi i zajecala.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Inače, Nikolina je istu stvar uradila i nakon sahrane, te je evidentno da još ne može da prihvati groku istinu, kao i da izuzetno teško prolazi kroz trageidju koja ju je zadesila.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Nikolinu Pišek, ćerku iz prvog braka Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt. Takođe, analizama nije detektovano prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktinih susptanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko veštačenje obavila su tri veštaka, lekara specijalista sudske medicine.

Autor: M.K. ; M. M.