AKTUELNO

Hoće li im uspeti?

Prvi gosti voditelja Stefana Karića u emisiji "Sprrrdnja" su bili Mateja Matijević i Miki Đuričić, koji su imali zanimljivu ideju.

Imate dobru ideju - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi idemo ideju, da osnujemo seoski fudbalski krug i krenemo iz najniže lige. David bio talentovan fudbaler, Dejan trenirao, Mateja, Anđelo, Stefan, Filip Đukić, Dino... Dodali bismo Ša, Gagija, Šebez vrhunski fudbaler, samo da se nije usvinjio. Zovemo se FK "Zadrugar". Bora snima emisije, Kendi i Panda intervjue. Može da prati i RED televizija. Ja ću biti blagajnik, oni će igrati. Zamisli koliko bi devojčica dolazilo da gleda ove degenerike. Moglo bi to da se prenosi na RED televiziji. Ja ću da uložim u otvaranje kluba, teren u Kupinovu kao u drugoj ligi. Od Velikog šefa bismo voleli da dobijemo dresove i kopačke, ne trebaju nam pare i ako može na RED-u da se emituju. Bilo bi super da nam Lepi Mića bude trener - pričao je Miki.
Ili Gagi - dodao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino nema gde nije igrao, David igrao u Proleteru, Šebez odličan, bilo bi to sasvim pristojno - dodao je Đuričić.
Mogli bismo u našoj režiji da organizujemo neki trening, da se vidi kako bi to izgledalo - dodao je Matijević.
Jedini će profesionalni ugovor imati Dejan Zodijak, jer će mi on praviti problem - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mora skupština, upravni odbor, to nije zaj*bancija, to je ozbiljna priča. Da bi neko bio trener, mora da ima licence. Moraju da budu zdravi fudbaleri - ušao je u studio Lepi Mića.
To ništa nije komplikovano - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

A da, ovo je emisija "Sprrrdnja" - rekao je Mića.
Milan nek nam javi, publika nek se oglasi da li želi. Za 200 dinara, dođeš i vređaš zadrugare, gde to ima - istakao je Miki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.