AKTUELNO

Pevač i druge večeri napunio Tašmajdan!

Drugi dan koncerta Aca Pejovića prošao je baš kao i prvi - spektakularno. Organizatori koncerta poručuju da je Tašmajdan drugog dana primio 13.000 ljudi, što je uslovilo velike redove i gužvu, pa je sam nastup zbog toga kasnio pola sata.

Foto: Promo

Foto: Foto/Marina Bugarčić

I baš kao i na prvom koncertu i drugog dana, publika je identično reagovala na Pejovićeve hitove, pesme "Ponoć" , "Da si tu" , "Sve ti dugujem" ...

Foto: Foto/Marina Bugarčić

Osećam se fenomenalno. Mogao bih da poletim od sreće. Sjajna energija, divna emocija, mogao sam da pevam do jutra - izjavio je Pejovic odmah nakon koncerta, koji je trajao puna tri sata.

Video: Promo

Video: Promo

I ove večeri, posebna poslastica bio je hor Supervoice, koji je pratio Pejovića u izvedbi pesme "Za Ljiljanu" , ali i pesme "Što te nema", što je granulo publiku na Tašu, koja ju je horski pevala sve vreme. Inače, u nedelju 19. juna na istom mestu popularni pevač održaće još jedan koncert, čime će ostvariti svojevrsni muzički het trik. 

Video: Promo

Druge večeri se na koncertu pojavila glumica Dragana Mićalović, koja je otkrila uz koju Pejovićevu pesmu najviše uživa u poslednje vreme.

Foto: Pink.rs

Mislim da na je svima sada omiljena pesma ''Ponoć je''. Uživam šta god da on otpeva. Nemam mnogo vremena za ovakve događaje, i sad sam došla direktno sa snimanja. Baš sam srećna što sam uhvatila makar jedno od tri večeri i hvala mu što je organizovao tri večeri - poručila je Dragana za Pink.rs.

Autor: M.K.