AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima odvila još jedna emisija "Izbacivanje", a voditelj Darko Tanasijević nalazio se u novom delu imanja, gde je razgovarao sa zadrugarima o aktuelnim temama i dešavanjima u Beloj kući.

Foto: Pink.rs

Tom prilikom, Ana Jovanović je pristigla u Šiša bar, koja je progovorila o problemima sa bivšim momkom, Nikolom Ilićem, te je izjavila da sve što bude imala da rešava sa njim, rešavaće preko suda.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao je jednu zabranu prilaska. Sve što imam, rešavaću sa njim sudskim putem. Ne želim drugačije da rešavam. Mlada sam, nezrela, pa u trenutku kažem sve i svašta - rekla je Ana.

Ovim povodom, na svom Instagram profilu, oglasio se njen bivši momak Nikola, te nije štedeo reči kada je ova njena izjava u pitanju.

Foto: Pink.rs

- I sad jedna mala fu**a koja služi samo za drndanje, pravi od sebe žrtvu i prosipa neku pamet? Ti si srce moje, poslednji sloj ženskog roda. Šta si ti pokazala kako se je*ati sa ljudima radi opstanka u Zadruzi? Wow, da ti nije mene i mojih komentara odavno bi ispala. Nije dovoljno samo da te je*e ko stigne. Nisi mogla da izdržiš tri meseca, a da te ne iz**be lik prvo veče i ti pričaš o nekoj vernosti i nekoj dobroti. Kasno si se setila da praviš žrtvu od sebe. Ostani ološ, kao što jesi, gluma ti loše ide. Tvoj bivši dečko - napisao je Nikola uz emotikon srca.

Foto: Instagram.com/@dzoni________

Autor: N.Ž.