AKTUELNO

Ovo ga je pogodilo!

Reč od voditelja Milana Miloševića dobio je i Lazar Čolić Zola, koji je bio šokiran kad je saznao šta njegov prijatelj Marko Osmakčić priča o Viktoriji Mitrović.

Hoće li te biti sramota da se javiš Osmakčiću kad izađeš odavde? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bih da ga čujem, da ga pitam da li veruje u ove stvari što priča ili ga je neko nagovorio. Ako je Viki sve ovo lagala, on nju može da satre na svakom mogućem sudu. Svi znamo da je Viktorija bila trudna. Pravi katastrofalne greške, ovo mu nije potrebna. Nije ispao čovek u ovom svemu, sve je mogao na drugačiji način. Mogao je uz normalnu komunikaciju sa Viki, stalno sam mu govorio, sve može doći na svoje. U drugom stanju je, smiri se, ali nije me slušao. U nekom momentu mi kaže da sam u pravu, ali se vratimo sa reklama, napravi još veće sr*nje. Jednostavno, razočarao me je. Možda je glupo da pričam, ali sam imao sličnu situaciju. Moj otac je otišao, tek sam ga posle 12 godina upoznao, on mi je pričao da ne može da veruje da takvi ljudi postoje. Kao da me je žalio što nisam imao tu mušku ruku. To me je razočaralo, znam koliko je pričao da je očinska ljubav najbitnija. Saosećao se sa mnom, a onda kad se ovo desilo, kao da mu se mozak transformisao totalno. To poslednje jutro pre nego što je otišao, ja sam pričao sa njim, on mi je rekao da ako se ovo ne reši za dva dana, da on mora da ode. Ja sam bio šokiran. Ali bilo je jače od njega - pričao je Zola.
Viki, šta god da ti treba, tu sam. Uz tebe sam, treba da zaboraviš totalno na njegovu porodicu. Mislim da si donela najbolju odluku - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš ići sa njim u Marbelju? - pitao je Milan.
Ma, kakva Marbelja. Razočarao me je totalno. Saosećao se sa mojom situacijom, a onda je napravio još goru - odgovorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.