AKTUELNO

Biće haosa!

Voditelj Milan Milošević podigao je Marijanu Zonjić, koja je imala sukob sa Milicom Kemez u emisiji "Karaoke šou", koja se odigrala u subotu na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Marijana, ponovo si ušla u sukob sa Milicom Kemez. Bora je rekao Milici dva puta da je bio sa tobom - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se obratiti Milici. Ja nisam bila sa Borom, njoj je krivo, jer je bio zaljubljen u mene. Bilo je priče da uđemo u vezu, ja nisam, ušla sam sa Radetom. Bila sam kod njega u stanu, on kod mene, ali ništa nije bilo. Imale smo i fizičke kontakte. Ona je rekla ovde da je sukob jer sam je nazvala siročetom, a ne zbog bore. Verujte mi, zbog Bore je. On mi je sve prenosio, svaki put kad se čujemo, naj*be. Bilo je priče i o muzičkoj saradnji, ali je ona to branila. Milice, dok si ti bila u "Zadruzi", o tebi su izlazile slike iz Švice i Bujanovca, o meni nikada - poručila je Marijana.
Nije Milica rekla, nego je Bora rekao da te je j*bao - dobacio je Lepi Mića.
Meni su slali slike vezane za nju, za oženjenog Albanca, koji mi je pretio zbog nje, iako mi je sve potvrdio. Iskreno, ja sam se juče najviše zabrinula za Filipa Đukića, toliko o Milici Kemez - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću se mešati u odnose Milice i Marijane, ali je Bora to pričao (da su Marijana i on spavali), a ne on - rekao je Mića.
Neka se momak oglasi i kaze sve vezano za mene, samo neka puca. Ja znam zašto mene Milica napada, to su neke stvari odranije - ustala je Marijana.
Marijana je ušla kasnije u "Zadrugu 3" i ušla je kao devojka Bore Santane. Da bi posle Bora rekao da je Marijana bila u vezi sa nekim njegovim prijateljem i da je veza prikrivana. Marijana udara na pogrešnu osobu, Bora je rekao da je bio sa njom dva puta, Bora je rekao da te je j*bao! - istakao je pevač.
Bila je priča o vezi, trebalo je da budemo zajedno, niti smo se poljubili, niti ništa. Borivoje, oglasi se - nastavila je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili ste u krevetu par dana ovde, onda si ti rekla da to nije to. A on je pričao za napolju da ste imali odnose - nastavio je Mića.
A što se Milice tiče, trebalo je na sud da idemo, ratovale smo, ja imam slike, sve. Ona je psihopata, Bora nije smeo da mi se javlja zbog njega. Ja sam sa Borinim drugom bila u vezi, a Bora i ja smo imali dogovor, najlakše je bilo da kažem da sam sa Borom u vezi i da se ništa ne dešava, da guram tako priču do kraja. A Bora i dok je bio u vezi sa Milicom, sa mnom se čuo krišom - govorila je Marijana.
Evo, Marijana Zonjić je nevina, da znate - dobacio je pevač.
Ove sezone jesam. Bezgrešna nisam, imala sam pre sr*nja, ali sam i te kako sazrela, ja se više ne pronalazim u nekim stvarima, niti bih dozvolila da mi se dešavaju takve stvari na televiziji. Kapiram da ću da za nekih 15 godina da budem zrela. A Milica i ja ćemo nastaviti gde smo stale - poručila je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marijana Zonjić

#Milica Kemez