AKTUELNO

Luda žurka!

Luda žurka je definitvno obeležila prethodnu noć u Zadruzi, na čelu sa DJ Nebom. Da podsetimo, Dalila Dragojević i Filip Car su se posvađali tokom dana, te su na žurku došli kao stranci. Naime, žurka je počela tako što je Dalila stala odmah preko puta Cara, kako bi ga posmatrala.

Foto: Promo/Pink.rs

Nakon toga je Dalila Dragojević pokazala svoja plesna umeća i počela da igra iz sve snage. Zadrugari su konstatovali da je to njen "odbrambeni" mehanizam za tugu i loše raspoloženje.

Viktorija Mitrović, nakon prekida trudnoće i celog lošeg perioda, kao i obmane porodice Osmakčić, rešila je da sve ružno ostavi iza sebe i zaigra kao nikada do sada. Viki je odlučila da se večeras provede i da sve od sebe da zaboravi na traumatičan period koji ju je zadesio poslednjih nekoliko meseci, te se popela na binu i zaigrala kao nekad. Nešto kasnije je izašla sa Dalilom Dragojević ispred kazina i otkrila joj strah koji je muči:

Mislim da neću dobiti odliv? Neću? - pitala je Viki.
Ma nećeš, ne verujem. Još krvariš? - rekla je Dalila.
Pa da, po malo. Ne mogu, totalno sam poludela... - nastavila je Viki.

Dalila Dragojević i Ana Jovanović, zatekle su se zajedno ispred kazina, a tom prilikom se Dragojevićka požalila kako joj ne ide ni u ljubavi ni u kocki, te je Ani Jovanović dala ponudu koja se ne odbija!

Gledam sve vreme, padaju sve moji brojevi! Ja dođem do stola i izgubim sve - požalila se Dalila.
Majke ti - pitala je Ana.
Neće me ni u ljubavi ni u kocki - izjavila je Dragojevićka.
Oprobaj se u nečemu drugom - nasmejala se Ana.
Možda da postanem lezbijka, da mi budeš devojka! Ja bih bila najbolja devojka, ali i najbolji frajer! Svi bi padali na mene!

Nije kratko trajalo to što Dalila Dragojević i Filip Car nisu komunicirali, pa je Car prišao Dalili na žurki i pozvao je u toalet, kako bi obavili jedan razgovor:

Šta ti je? - pitala je Dalila.
Dođi sa mnom - rekao je Car.
Šta ti je - ponovila je i ustala.
Šta je ovo? - pitao je Car.
Guarana - odgovorila je Dalila.
Šta je sa tobom? Aaaa, pa neće to moći sa mnom - rekla je Dalila.
Koje? - pitao je Car.
To moćeš sa drugima - odbrusila je.
Ne nisam ti to rekla, ne hvataj me na te fore. Ne, nemoj da me stežeš! Ja više sa tobom nisam, sa tobom mnogu da pričam kao sa svakim čovekom - brecala se.

Dejan Dragojević nije hteo da ode na žurku, Aleksandra Nikolić ga je ubeđivala neko vreme, i na kraju ga je ubedila i apsolutno oraspoložila. On je otišao zajedno sa njom na žurku da malo zaigra i prokocka novac.

Filip Car i Dalila Dragojević su ispod trema obavili taj čuveni razgovor koji je Filip tražio od Dalile. Naravno, Caru je bio problem Dejan Dragojević preko kojeg ne može da pređe. On je ubeđivao Dalilu da je za sve u pravu, ona se složila sa njim:

Mogla si danas lepo da kažeš, pogodilo me je njegovo mišljenje i ja sam mu samo uzvratila, da li je to problem? Mogla si ti kao 'velika' Dalila da priznaš to a ne da me dovodiš do ludila i vrtiš mozak! Kažeš 'da, boli me ku*ac za njega, ali morala sam da mu odgovorim' - govorio je Filip.
Okej, trebala sam tako da kažem! - viknula je.
Mogla si, ali si mi ti zavrtela mozak! Napravio sam milion s*anja - nastavio je.
U pravu si, za sve si u pravu - prekinula je Dalila.
Zna se kako se stvari rešavaju, ja nikada ne dozvoljavam da ti neke stvari budu rak rana, a ti mene razluđuješ. Molio sam te da se skloniš sa bazena i spavaš sa mnom, ti ništa... Ja nikada neću da govorim ništa da ti bude loše... Nisam dozvolio da jedeš njegovu tortu, kako bi te sačuvao, da te sutra ne prozivaju i ne kažu da jedeš go*na... Nisam otišao na rođendan, zbog tebe i jer sam smatrao da nisam kompetentan... Nisam hteo čak ni da hranu uzmem, neću da budem kao drugi, hoću da budem Filip Car. Ja tebe volim, tvoja bol je moja bol, ako tebi nešto smeta, ja moram da ti objasnim! Meni kad nešto smeta, tebe boli ku*ac, a ja do šest ujutru se pravdan ma Igri istine, da bi ti mirno spavala! Nakon svih sra*a, ja sam stao uz tebe! Ja sam se zakleo i prekršio to! Iako te moja porodica ne želi ja sam stao uz tebe i rekao svima 'ona je moja'! - nastavio je.
Dobro, ja nikada nisam slušala nikoga, nisam imala nekoga da me savetuje - vrisnula je.
Voliš li ti mene? - pitao je.
Volim! - viknula je.
Poštuješ li me? - nastavio je.
Očigledno te ne poštujem - u suzama je odgovorila.

Mir u Beloj kući, kod Filipa Cara i Dalile Dragojević kratko traje, pa je posle razgovora usledila i žestoka svađa:

DJ Neba je prethodne noći svojom muzikom, spojio sve parove koji su nedavno završili svoju ljubavnu priču. Minu Vrbaši i Mateju Matijevića, ponela je atmosfera te su se ponašali kao da nikada nisu imali ni jedan problem, a MC Aleks i Sale Luks su sve vreme 'lomili u struku'. Između Saleta i MC Aleks, prštale su varnice na sve strane, dok su Mateja i Mina na ivici pomirenja.

Filip i Dalila prelaze sve moguće granice, te samim tim, idu iz ekstrema u esktrem. Njih dvoje se malo svađaju, pa se odmah posle toga, ubzo i pomire. Nikad kraja ovom turbulentnom odnosu:

Hajde dođi - smejao se Car.
Beži ne čupaj me, skinuću ti kožu - zapretila je.
Izludim te za minut, hoćeš sad da te nasmejem? - pitao je Filip.
Odvratan si! Zato nikada nećeš biti sa mnom i dobiti ono što želiš! Pusti me - vikala je.
Da te vratim ili pustim - smejao se Car.
Treba da te vode u ludnicu! - besnela je Dragojevićka.
Hoćeš sa mnom? - nastavljao je.
Neću, neću, ostavi me na miru! Pusti me da ustanem je*em mu mamu! - vikala je.

Nakon rasprave ispred Bele kuće, došli su u spavaću sobu i potpuno se prepustili jedno drugom, te su se na krevetu strastveno ljubili kao nikada do sada. Da li je ovo samo zatišje pred buru, ili zaista zdravo pomirenje, ostaje nam da ispratimo.

Anđelo Ranković je progovorio o bivšoj devojci Teodori Džehverović, i otkrio neke nepoznate detalje. Pre toga, upozoravao je Gruju na Mimu Šarac.

Ona neće da bude sa tobom, ne znam kako to ne možeš da shvatiš. Bila je na žurki, izlazi još malo, pisaće joj napolju 50 likova, mlada je, željna je svega, nije ona ku*va. Je*iga, rekao sam ti sto puta kada si ovde tako je. Ja sam Teodoru voleo ne znaš koliko, mi smo imali Zadrugoviziju i rekli smo da smo pobedili i da će napolju samo biti lakše... Kada smo izašli, sve te snađe. Tako će i tebi biti, ja ti pričam iz svog iskustva svađaćeš se sa njom stalno, bićeš na lekovima... Sednete u kafić, ima da joj piše sto likova, nećeš moći da se nosiš sa tim. Ja sam imao frke i svađe i nije nam bilo lako, a ti moraš da izgladiš odnos sa bivšom ženom, da se posvetiš deci. Imaš muziku i pored svega toga ti biraš da izađeš sa njom sa kojom si u katastrofalnom odnosu, a tražićeš utehu u njoj jer će neće zadovoljiti ni jedna druga... - pričao je Anđelo Ranković.
Tu grešiš - izustio je samo Gruja.

Na kraju, Mateja Matijević i Mina Vrbaški su svoje pomirenje proslavili žestokom akcijom.

Autor: A. S.