AKTUELNO

Ona i Jurić su veće dve godine u vezi.

Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić, a osim što je izazvala salvu i pozitivnih i negativnih komentara, ovaj njen potez nije obradovao njenog partnera.

Naime, Jurić je nakon što je njegova draga postavila sliku sa njim uz emotikon srca, kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja – kazao je Jurić za medije.

Milena je za Objektiv istakla da sledeće:

– Doneli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve – kazala je ona, očigledno prihvativši Jurićev stav da se ne eksponiraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema našim saznanjima, Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana, kako bi sredio misli, dok je njegova draga ostala u Beogradu. Podsećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari, mahom negativni, samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju.

Prema pisanju medija, ona i Jurić su veće dve godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva ćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i neretko svi zajedno odlaze u restorane.

Autor:

#Igor Jurić

#Milena Ivanović