AKTUELNO

Dvadesetjednogodišnja Čačanka oduševila je čelnike poznate modne kompanije.

Nakon što je uspela da oduševi neke od najuticajnijih modnih kreatora širom sveta, Antonina Petković, naš najpoznatiji top model, ostvarila je saradnju sa svetski poznatim brendom "H&M".

Osim najaktuelnijih top modela poput Naomi Kembel, Admou Abiah, Devon Vindsor i drugih, čelnici ove modne kompanije izabrali su i prelepu srpkinju za zaštitno lice njihovog brenda, zbog čega dvadesetjednogodišnja Antonina nije krila sreću i zadovoljstvo.

Na samom setu i snimanju reklamnog spota za poznati brend u Japanu, naša lepotica poreklom iz Čačka istakla je da je uživala tokom saradnje sa drugim svetskim top modelima, poput Naomi Kembel.

Bila sam veoma ponosna i srećna kada sam dobila poziv za saradnju sa kompanijom "H&M". Rado sam prihvatila ponudu da budem njihovo novo zaštitno lice. Fotografisanje i snimanje reklamnog spota sa vrhunskim top modelima sveta jedno je od najdragocenih iskustava za mene - rekla je Antonina.

Inače, ova lepa Čačanka otkrivena je 2012. godine na kastingu za nova lica agencije "Models Inc". Za samo par godina postala je jedna od najtraženijih i najplaćenijih top modela sveta. Kasting za nova lica agencije "Models Inc" i ucesnike "Elite Model Look izbora 2018." odrzaće se u subotu 30. septembra u 13h u hotelu "Envoy" u Beogradu.

Pink.rs

#Naomi Kembel | Naomi Campbell

'