AKTUELNO

Između dve vatre.

Nakon završene žurke, u toku koje je više puta plakala jer su je pogodile pesme koje je pevao Tropiko bend i jer je želela da ide kući, pošto ne može da izdrži pritisak svoje ljubavne drame, Luna Đogani tražila od Drveta mudrosti da ostvari telefonski kontakt sa svojom mamom Anabelom.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerki je Drvo poručilo da prvo mora da se konsultuje sa Velikim šefom, pa će joj javiti kako stoje stvari, u toku dana. Dok se ne desi poziv, za svaki slučaj, Luna je otišla kod Slobe da ga moli da mu ne zameri, jer će ako joj Anabela zabrani druženje sa njim to moradi i da učini.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ako odlučiš da se ja sutra tebi ne obratim, ja ću tako i uraditi, ali znaj da ću uvek biti tu za tebe. Ja nisam folirant. Ti si mene prva zapratila na Instagramu, nisam imao razloga da ti se obratim, ni ti... jel tako? - rekao je Sloba.

Inače Luna je sve vreme sa lica brisala suze, a u nekoliko navrata je klečala pored Slobinog kreveta, a pevaču je bilo jako neprijatno, pa je zamolio Đoganijevu da ustane, a ona je nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ti i ja znamo istinu, i ništa me više ne zanima, ali ako sutra moja mama, pošto ću se verovatno čuti sa njom sutra, kaže da ne treba više da komuniciramo, ja ću to morati da uradim. - kroz suze je izjavila Luna, koja je u jednom trenutku pitala Slobu između mame i žene, koga bi izabrao?

U nastavku, pogledajte o čemu su još pričali Luna i Sloba, i zašto je ona sve vreme dok su razgovarali, plakala:

POGLEDAJTE: A TI SI SREĆNA SA NJIM: Nije mogla da kontroliše emocije, LUNA VAN SEBE! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'