AKTUELNO

Prolila more suza!

U novom izdanju emisije "Premijera Vikend specijal", reporter Nemanja Vujičić je u okviru rubrike "1800 sekundi sa Nemanjom" ugostio aktuelnu zadrugarku Anđelu Đuričić.

Ona je na samom startu zaplakala zbog pesme "I sad me po tebi poznaju".

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega su ti oči pune suza - pitao je Nemanja.
Pa, posvetila sam tu pesmu nekom. Ne znam šta drugo da kažem, iskreno - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta pesma ti je asocijacija na nekog, ko danas nije živ - rekao je reporter.
Da. Kad si me pitao za taj redosled, ja sam izdvojila te pesme, jer su mi te pesme u srcu uvek. Stvarno nisam tužna devojka, ali postoje te stvari koje su u meni praznina. Šta god da se desi u toku dana, ja se uvek vratim na to što mi nedostaje - rekla je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se nalazi u tvojoj duši i da li je u njoj puno suza i boli - pitao je Vujičić.
Hvala, dosta me hvale na osnovu tog fizičkog izgleda. Smatram da je nešto najlepše ono što nosimo iznutra, iz kuće i što nam je Bog dao. Puno suza i bola kažeš? Bilo je više srećnih. Imala sam prelepo detinjstvo, srećnu porodicu...Meni mnogo nedostaje porodica. U svakoj situaciji me nedostaje, jako, jer sam ja po prvi put ovako dugo odvojena od porodice. Najbitnije mi je da ih pitam da li su živi i zdravi. Kako se osećaju, da li sam ih povredila na bilo koji način? Nadam se da im nisam priredila neki stres - istakla je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se plašiš da jesi? - pitao je reporter.
Pa, da, ja imam generalno veliki strah da ih ne razočaram i ne povredim, jer sam ja gledala stanja u kojima su životno povređeni. Ja kao njihovo dete ne bih sebi dozvolila da ih svesno povredim i razočaram. Uvek sam se nekako povlačila i suzdržavala, jer sam razmišljala kako je njima... Radije ću sama da nađem neke druge razloge, nego što ću pokazati da me je povredila neka situacija. Kad sam bila najlepša, tad mi je zaista bilo najgore . To sam pokazala i u Beloj kući - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž., J.M.Đ.