AKTUELNO

Iskrena do koske.

U novom izdanju emisije "Premijera Vikend specijal", reporter Nemanja Vujičić je u okviru rubrike "1800 sekundi sa Nemanjom" ugostio aktuelnu zadrugarku Anđelu Đuričić.

Nakon što je ogolila dušu o svojim unutrašnjim borbama, reporter je započeo priču o njenom detinjstvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledalo tvoje detinjstvo i šta ti je u njemu najviše falilo - pitao je Nemanja.
Zaista, mislim da sam ja neko ko je imao sigurnost, pažnju, ljubav i vreme od roditelja, a opet sam imala dva brata i sestu. Nisam neko dete koje je imalo sve, a da sa druge strane nisam imala brata ili sestru. Ja sam dete koje je živelo i živi na moru - istakla je ona na samom startu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako izgleda tvoj jedan dan tamo - pitao je Vujičić.
Imali smo brodić, baš u tom detinjstvu. Pokupi nas, on uzme svoja peraja, ona bude sa nama u plićaku, dok on roni. Uveče pođemo kući, kad on ulovi, baba isprži. Mi smo imali najlepše moguće detinjstvo, obezbedili su nam takvo detinjstvo, da su svaki svoj slobodni provodili sa nama - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledalo u osnovnoj školi, da li si imala još neko zanimanje, neki hobi - pitao je reporter.
Osnovnu školu sam nekako završila, a nije me zanimalo da imam simpatiju. Bila sam i tad zaljubljena u jednog dečka, neću da spominjem. Pošli su svojim putem, kao što sam i ja svojim. Nije mi žao, ne znam da li me gledaju, ja ih pozdravljam, dva divna momka - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.Ž. , J.M.Đ.

#Zadruga