AKTUELNO

Luna je napomenula da se samo zaljubila i da pevača ne može da izda!

Luna Đogani, još lakše iskazuje svoje emocije, jer su se mnogi "okomili" na nju i na pevača Slobu Radanovića, što njoj teško pada. Luna je proteklu noć, uglavnom provela u suzama, a sve je počelo na sredini žurke, kada je otišla u wc, a za njoj je krenula i Teodora Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu! Hoću kući! Ne mogu više, da pričam priču, koju niko neće da čuje! Ne mogu! Biće ovako zauvek. Moram tu da sedim i da pričam neku priču koja nije istinita. - kroz suze je pričala Luna.

Foto: TvPink Printscreen

On je vredniji od svih njih! On tebe voli Luna! Ko su oni da čuju bilo šta? - utešno je govorila Teodora

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se ponizila kao neki retard! On ništa nije rekao! Ispala sam kao neka jadnica! Meni je mama stalno u glavi! Nemam snage više! Hoću kući! Ajmo zajedno kući, molim te, kod naših mama! Hoću da idem kući, ja nisam za ovo! Ja znam da ti hoćeš isto kući! Ja osećam sve što osećaš! Ovo nije za nas! - kroz plač je izgovarala Luna, a u suzama je završila i Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Njima se pridužilila i Anđela Veštica, kojoj je Luna rekla da ne može da se folira, i počela da lupa rukom od vrata.

Ne mogu da ga izdam! Nikad to sebi ne bih oprostila! Njega ne mogu nikad da povredim! On se plaši! To me najviše boli. Ne mogu, znaš kad me umara sve ovo! Ja njega ne mogu da pogledam u oči, da neko nešto ne pomisli, ja sam se samo zaljubila. - nastavila je da plače blogerka.

POGLEDAJTE: A TI SI SREĆNA SA NJIM: Nije mogla da kontroliše emocije, LUNA VAN SEBE! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđela Veštica

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'