AKTUELNO

Mnogi nisu njeno ime.

Kao i svake nedelje, ekipa emisije ''Premijera Vikend Specijal'' prati poznate u koraku, a novinarka Marina Maksimović istražuje najaktuelnije teme.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog vikenda ''Priču nedelje'' obeležila su neobična imena za koja se naše poznate ličnosti odlučuju nakon što se ostvare u ulozi roditelja. Neki se opredeljuju da svom nasledniku ili naslednici nadenu tradicionalno ime, a neki vole da to bude neobično i simbolično.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa emisije ''Premijera Vikend Specijal'' uradila je istraživanja tim povodom, a mnoge je iznenadila Anabela Atijas koja je otkrila da se njena rođena sestra zove Romanela, što mnogi nisu znali.

Pročitajte još:BILO JE I NEPRIJATNIH SITUACIJA! Ana Bekuta otkrila u koje doba se dopisuje sa fanovima! (FOTO)

Marina Maksimović istraživala je i imena svetskih zvezda kao i imena njihove dece,  a među najinteresantnijima izdvojila se Šakira i njen suprug Pike koji su svojojim naslednicima dali imena srpskog porekla.

Foto: TvPink Printscreen

Koja su to najaktuelnija imena, ali i najneobičnija, zašto se poznati za ista odlučuju kada su njihova deca u pitanju, saznajte u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' koja se nalazi ispod teksta.

Autor: B. Radonić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marina Maksimović

#Premijera-Vikend specijal

'