AKTUELNO

Nestalo joj šest flaša!

Pred zoru izbila je frka zbog vina, koje se krilo i tražilo tokom protekle noći. Podsetimo Anđela Veštica je isto sakrila sa Banetom Čolakom i Matorom, a Mina Vrbaški, Zorana Stefanov i Dušan Zdravković su uspeli da ga nađu, pa su nagrađeni novcem. Veštica je primetila da vina nema, ali nije znala ko je to uradio.

Foto: TvPink Printscreen

Našli su nam! Jesu! Eto ti kraljice, pa jel vidiš rupu? Sada ću da im j*bem mamu! Ma sada ću da ukradem novih šest flaša - izjavila je Anđela kada je videla da nema vina.

Punih šest flaša nestalo je Anđeli, što je nju dodatno iznerviralo, nakon čega je otišla u dnevnu sobu da pita ukućane ko je uzeo piće, na šta joj je Matora rekla da je to uradio Marko DNK, koji je sedeo ispred.

Foto: TvPink Printscreen

Mamu im j*bem u p*čku! Ma neka mi se nad*va jaja! Nervni slom ću da dobijem! Malopre sam visila na merdevinama, zamalo život da izgubim - rekla je Veštica Jovani, a onda izašla u dvorište da razgovara sa Markom.

Foto: TvPink Printscreen

Legedno, gde mi je vino? Alo, kralju! A gde si mi sakrio vino? Ti si mi ukrao! Legedno! Dva puta po tri litara. Svi su mi rekli! Ti si mi ukrao vino! Vrati mi vino! Neću da sedim trezna ovde - govorila mu je Anđela.

Foto: TvPink Printscreen

U toku rasprave, Marko je nasrnuo na Anđelu Vešticu, a na svu sreću brzom intervencijom obezbeđenja, nije došlo do ozbiljnog sukoba, pogledajte kako je sve izgledalo u ranim jutarnjim satima:

PROČITAJTE: OVAJ PUT NIJE BILA DISKRETNA: Maca pred svima otkrila koji učesnik Zadruge ima POLNU BOLEST! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Rijaliti Zadruga

'