AKTUELNO

Kada su joj lekari rekli koliko joj je još vremena ostalo, uradila je ono što je najviše želela.

Poznata folk pevačica Dona Ares, koja se od 2014. godine borila sa rakom grlića materice, juče je izgubila svoju najvažniju životnu bitku, što je neizmerno rastužilo njene najmilije, brojne kolege i fanove, ali i celokupnu javnost.

Foto: Instagram

Iako je dva puta uspela da pobedi opaku bolest, treći put je karcinom, nažalost, bio jači, a njen bivši suprug Džavid Ljubovci otkrio je da je Dona ovog proleća saznala koliko joj je vremena ostalo, nakon čega je imala samo jednu želju.

Foto: Instagram

- Još u aprilu lekari u Danskoj rekli su koliko će živeti. Bukvalno su u dan pogodili koliko je preostalo života. Njena jedina želja nakon tog saznanja bila je da te poslednje dane provede sa familijom i kod kuće. Nije bilo više načina za lečenja ili bilo šta, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj lekari davali određene lekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila - rekao je Džavid.

Foto: Printscreen Instagram

Sutra je ispraćaju na večni počinjak

Porodica preminule pevačice objavila je umrlicu kojom su zvanično obavestili javnost o njenoj smrti, kao i detalje sahrane, koja će biti obavljena u sredu 4. oktobra na gradskim mezarlucima "Humci" u 16 časova, a poslednji ispraćaj krenuće ispred KB "Dr. Irfan Ljubijankić" u 15:45 časova.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Dona Ares

#Smrt

#pevačica

'