AKTUELNO

Sa Markom smo pretresli sva zbivanja iz života bivših zadrugara.

Povodom aktuelnih tema koje se dešavaju o zadrugarima nakon "Zadruge 5", porazgovarali smo sa Markom Đedovićem, a on nam je otkrio sve pikanterije o svojim nekadašnjim cimerima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Moram te pitati o napadima Mensurovih fanova na tebe i Osmana Karića? Šta se tu dešava?

Pre svega moram da kažem da nisu to napadi od svih fanova, već od jedne grupe. To su napad nekih isfrustriranih babetina koje šta god da izjaviš, one misle da ti nekoga mrziš, jednostavno je došlo vreme da od tih budaletina koji nas prate, mi ne možemo da živimo, a ne da mislimo jer čim ne misliš kao oni, to njima ne odgovara. Mensur i ja nismo u lošim odnosima, ali nismo se čuli od izlaska, video sam neku prepisku da je tražio toj osobi da prekine, to je neko koga je on nazivao prijateljem, a sam je to rešio da uradi. Meni se lično Mensur nije javio. Ja tvrdim da Osman Karić nije uzeo dinara nikome, jer on nije takav čovek i to je moje mišljenje. Imam pravo na svoje mišljenje, imam pravo da kažem šta ja želim, to je moj stav. Nisam ja rijaliti igrač kao neki Grujas, Mimas da se prepucavam na te glupe načine, ja sam neko drugi. Nemam potrebu da trpim nikakave uvrede, priče niti namontirane klipove. Juče sam poručio da ne teraju miša, jer će isterati mečku. Ja sam čuvar ključa katanca sa Pandorine kutije. - rekao je Marko.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Zanima me šta misliš o komentaru Dejana Dragojevića da je tvoje prijateljstvo sa Franom i Sandrom lažno? Kako ti gledaš na to?

U zavisnosti od moći percepcije posmatrača, zavisi i njegova percepcija. U zavisnosti šta ja želim da napravim, da pokažem, kažem, uradim, od toga zavisi njihovo mišljenje. Da nije takvog mišljenja ne bi bilo ni komentara. Što se tiče te priče pa Severina je videla sneg u maju, ali ja nisam. Opet kažem nije tu ništa lažno, a mi to najbolje znamo. Stvari koje mi privatno radimo, stvari o kojima mi privatno pričamo svakako nisu stvari o kojima ćemo propovedati ikome, pogotovo ne Dejanu.

Koliko si se razočarao u Dejana posle svega?

Ma te njegove priče su zanimljive za medije. Ne zameram Dejanu jer znam da on ima želju za prisustvom u medijima, te neke stvari moraju da se pričaju da bih ja mogao sada da pričam o njemu. Ne prepisujem ja ono što on misli, već onome šta on govori o tome da bi bilo interakcije. Dokaz da želi da bude u medijima neko je jutrjub kanal, instagram, kačenje svega i svačega. Ma nek je i Sandra folirant, nek je radila sve to što je radila to je njena namera. Dejan nije napravio balans između toga kada je u vezi i kada je prijatelj - odgovorio je Đedović.

Foto: PINK.RS/A.NIKOLIĆ, P.RADOSAVLJEVIĆ

Mensur je pokazao ljubomoru zbog druženja Anđele i Frana. Da li smatraš da on ima emocije prema njoj ili je to neka rijaliti igra?

Ja sam uvek mislio da sa Mensurove strane postoje simpatije usmerene ka Anđeli i aspolutno sam siguran u to. Mislim da mu se sviđa Anđela, a onda je rekla apsolutnu istinu za nju i Frana, tu nema ništa sem prijateljstva. Meni bi sigurno rekli, a i ne bi se te stvari krile sigurno, pa dvoje lepih, mladih, pravih ljudi. Ljubomora sigurno postoji, Fran mi je rekao da ga je Mensur otpratio sa Instagrama, da ga je Jovana zapratila jer su oni bili u dobrom odnosu, a nakon svega mu je javljeno da ga Mensur ne prati, nakon završne žurke je to video. Mensur je opipavao puls kod Anđele kada je u emisiji pitao da li je sa Franom, ja sam lično dobio informacije da joj je pisao na Instagramu i slao klipove. Ma neću da lažem, sedeo sam sa Anđelom kada su joj stizale poruke - otkrio nam je Đedović.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs/P. Radosaljević, A. Stanojević

Kako komentarišeš prekid prijateljstva Frana i Mateje Matijevića?

Oni su se udaljili u Zadruzi iz nekih razloga. Mada iskreno ne verujem ja da je to bilo prijateljstvo, više drugarstvo. Oni su totalno različite ličnosti, njih ne vezuje ni posao, ni životne situacije. Njih ne povezuje ni nit onoga što smo Sandra i ja doživeli sa Franom u Zadruzi 4, nema tog početka prijateljstva. Prijateljstva nastaju iz teških situacija. Nisu nikada oni bili to, mada ja sam pitao na Igri istine, pa čekaj Fran je bio sa Minom u Zadruzi 4, a onda se Fran druži sa Anđelom. Tu nema ni drugarstva, to je bilo nužno komuniciranje zbog rijaltiija.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da te pitam za Miljanu Kulić. Rekao si da si se čuo sa Marijom, pa čak i sa njom, znaš li kako je ona?

Nikada se ne bih oglasio ili bilo šta pisao da nije bilo idiota na društvenim mrežama. Ja sam ćutao, a znao sam i pre medija sve. Ja sam u kontaktu bio i sa Marijom i sa Tijanom. Uključili smo se jedna osoba i ja od starta. Ponudio sam im svoju pomoć, kakva god da je. Nudio sam im stan ako budu dolazili u Beograd na lečenje, jer tada nismo znali da li će transportoavati Miljanu. Sve što smo mi komunicirali je naša privatna stvar. Meni je u jednom momentu stigla poruka od Marije u kojoj mi se zavhalila , pa mi je čak i rekla da je zapalila sveću i za moje zdravlje. i moje porodice. Svašta sam je doživaljavao na društvenooj mreži a mene je Miljanino zdravlje zanimalo više od njih svih. Danas je Miljana izašla iz šok sobe, stabilno je, pa me je zvala i rekala: Markić je l me voliš? Zamalo sam ti umrila... i počela da plače. Ja sam joj rekao da ne priča tako, iako je stanje bio baš kritično. Mnogo mi je žao, ali ne može osobi koja je imala takve probleme da se kaže da umire. Rekao sam joj da smo mi veliki baksuzi da bi tako lako završili. Rekao sam joj da se ne sekira, čulo se po njenom glasu da je bolje, i verujem ja da će oan pravazići sve to. Volim ljude koji se bore, a Miljana je takva. - rekao je Marko pa prokomentarisao komentar Lazara Čolića Zole:
Ne bih šta kako bih ja reagovao da je meni tako, sigurno ne bi to bila internet podrška, lepo je što je rekao nešto. Oni su bili 3 i po godine zajedno, mene ne bi ništa zaustavilo da odem da je vidim, a šta je u njegovoj glavi, ne znam.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.Brajović