AKTUELNO

Sevaju stare varnice!

Voditelj Darko Tanasijević je nastavio da postavlja pitanja svojim gostima u emisiji "Narod pita", a naredno je dobio Lazar Čolić Zola.

Ostao sam samo sa Nevenom u okej odnosu, čujemo se. Javio sam joj se u par navrata, imala je smrtni slučaj, izjavio saučešće, posle toga smo se čuli, dogovarali da se vidimo. Verovatno ćemo naći priliku u narednom periodu da se vidimo, da se ispričamo. Nije to to kao kad uživo sednemo oči u oči, kad nema kamera - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vadio si se na Miljanu, pa si bio sumnjičav zbog njene prošlosti. Da li si nešto novo čuo, saznao? - pitao je Darko.
Nisam bio neko koga je zanimalo, najbolje da idem da zovem da pitam... Imao sam za prioritet druge stvari, a i kad razmislim bolje, šta god da je bilo... Što se ne zna tačno, nije se ni desilo - odgovorio je Zola.
Da li ostavljaš mogućnost da stupite u vezu? - pitao je Tanasijević.
Ne bih da budem neko ko će prognozirati, ali sve je moguće. Šta god da sam rekao: "Neću nikad", odmah mi se desilo. Popričaćemo o nekim stvarima, najbitnije mi je da razjasnim neke stvari. Bitno mi je da ostanemo u dobrom odnosu, da se s vremena na vreme posećujemo. Moja mama je baš gotivi. Kaže: "Šta te briga, i da je devojka bila najgora, gledaj kako se ponaša prema tebi, kako ti je lepo sa njom". Bosa je bila najsrećnija kad sam pričao sa njom, kaže tad sam bio najnormalniji. Bosa je tu realna, kaže ona meni: "Šta ti izmišljaš, Nevena je super cura".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.