AKTUELNO

Evo da li je video ljubavne emocije između Rešićeve i Dragojevića!

Voditelj Darko Tanasijević je pročitao još nekoliko zanimljivih pitanja sa Tvitera, koja korisnici ove društvene mreže postavljaju Zoli i Marku Đedoviću putem heštega #NarodPita.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zola, koliko evrića imaš u torbici, pa je ne skidaš?

Ma ne, tu mi je telefon, novčanik, svašta nešto. Nemam ništa, slabo skroz. Nosim uvek torbicu, nekad spavam sa njom, grlim je. Nekad se više obradujem ovoj torbici, nego nekoj poruci - odgovorio je Zola.

- Da li je Đedović nekad pomislio da je Dejan ipak imao emocije prema Sandri Rešić?

Emisiju sa Dejanom i Sandrom nisam u potpunosti gledao, u određenim trenucima sam se nervirao. Pročitao sam da ga su ga optuživali za takve stvari. Kad pričamo o emocijama, to samo Dejan Dragojević zna i niko više. Sandra je previše prisna u svojim odnosima, daje se. To me mnogo nervira. Ide do kraja. Kad daš ljudima sve, nema više šta. Nikad nisam verovao da su zaljubljeni jedno u drugo, ali je tako izgledalo u određenim trenucima. Mislim da nije bilo ničega osim prijateljstva, ali je tako izgledalo. Onaj njihov klip je bio lepši od svih. Ali Sandra je neko ko bi g*vna jeo kašikom kad nekog voli. Ja sam neko ko ima distancu. Sa svima imam takav odnos. Šta mene nervira i koči za sva moja učešća je što sam se i ja izvetopario. Znaš šta bih ja sve izgovorio nekim ljudima. Iskreno, ne mislim da je bilo šta normalno što se desilo u Zadruzi. Ali sa izopačenim umovima, to je prihvatljivo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom upitao Đedovića u kakvom je odnosu sada sa Anđelom Rankovićem.

Ni u kakvom, ne komuniciramo. Sreli smo se na Košutnjaku, snimali "Premijeru", došao je i pozdravio se i rekao da nije očekivao da ću sa njim tako da se ponašam tamo. Dalila je nailazila, ona je stala, on se sklonio, krenuo, tad je krenulo to famozno pozdravljanje i to je bilo sve. Onda smo bili ovde u emisiju, tu smo završili komunikaciju svakog tipa. Nismo ni u kakvoj komunikaciji. Bila je ona priča sa bičevima i lisicama. Matora mi je to poslala, zezali smo se na taj račun. Ja sam to prosledio dalje, to je izašlo na portalu Pink.rs. Matora mi je rekla da su se sreli i da nije bio prijateljski nastrojen, rekao da nije samo on dolazio u stan. Zamerio je Matoroj što mi je to poslala. Mi nismo drugari, što bih ja to krio, meni je to bilo zanimljivo. To su stvari koje su nađene u Matorinom stanu, svašta je još našla. Marija Kulić smo se jednu noć baš tome smejali, pre toga ispitivali o fetišima. Tad smo došli do tih saznanja. Onda smo pričali o ljudima koji vole da ih gaze štiklama po genitalijama. To je bila priča još u "Zadruzi 4", kad mi je Matora poslala sliku, bilo mi je smešno. Anđelo i Matora su se sreli u banci kad je to izašlo na Pink.rs-u,

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anđelo Ranković

#Dejan Dragojević

#Marko Đedović

#Sandra Rešić