AKTUELNO

Poznata Novosađanka je otkrila kako se bori sa dvoje dece bez supruga!

Nataša Bekvalac trenutno radi punom parom, a odlučila je i da svoju decu povede sa sobom na turneju, dok joj se kod kuće ne privedu kraju radovi.

Njena starija ćerka Hana, koju je dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem nedavno je viđena u društvu Une Čolić, ćerke Zdravka Čolića.

Budući da su u pitanju deca javnih ličnosti ja sam se trudila da se to ne raširi jer jako poštujem tuđu privatnost. Tako da su stvari o kojima ja niti sam pričala niti ću pričati. Deca su se izabrala i deca se druže i eksponiraju se u dozi u kojoj one to žele a ja sam tu da podržim ne samo njihovo prijateljstvo nego svako biće koje Hana dovede kod nas. Bilo čije da je dete. Naravno da volim da upoznam roditelje, naravno da volim da smo u nekoj vrsti komunikacije jer to svim roditeljima to znači. Volim da znaju kad su kod nas da su bezbedne, volim da se skupljaju svi kod nas, prvo što ja nisam mogla nikada da dovodim društvo kući. Mislim da me smatraju kul mamom. Nisam opterećujuća, malo više dozvolim nego što dozvoljavaju roditelji, ali stvarno ih razumem. Tako da i ona a i sve ostale drugarice kod nas su stvarno dobrodošle - kazala je Bekvalčeva.

Foto: Pink.rs

Iza sebe ima buran ljubavni život i čak tri razvoda. Kako tvrdi svojom pozitivom krije tugu koju nosi.

Pa i stresova i tuga. Nemoj da misliš da ja nisam trajno oštećena zbog tih stvari. To što sam ja pozitivna osoba i što sam generalno nasmejana to ne znači da nisam trajno oštećena. Tri puta ti se desi da ne uspeš u onom u čemu si maštala. Naravno da će to ostaviti na tebi traga ali meni je život nekako namestio da sam roditej i to da imam veliko i malo dete. I da sam samohrani i samostalni roditelj i da bukvalno mislim da nemam njih dve tako zahtevne kao što jesu, da bih podlegla. Depresija mi je bila preko potrebna, znaš ono, bukvalno mi treba pet dana da legnem. Da legnem, da ugasim svetlo, da se ne kupam, da niko mi ne dolazi, hoću da budem u depresiji a ne mogu jer Keti treba ujutru u školicu, Hana mi ima problem ne znam ni ja tamo. Mene je natempirao Bog da budem ovakva. Ali nemoj misliti da moje srce ne broji ožiljke i da nisam u nekim trenucima jako tužna što nemam porodicu onakvu o kakvoj sam maštala. Nisam sigurno maštala da moja deca odrastaju bez očeva - dodala je pevačica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nataša je i otkrila priču koja stoji iza pesme "Mala leđa".

Ja generalno izbegavam da pričam o muzici, pogotovo što često potcenjujemo svoju publiku. Nekada i ne trebate da upoznate svoje idole. Ja sam imala par momenata gde sam upoznala ljude i sve mi se onako srušilo. Iz tog razloga ne volim da prepričavam svoju muziku, da govorim u kom trenutku je nastala i ostalo. Konkretno ovu pesmu je napisala Marina i napisala je nakon Danilove nesreće. Prosto ceo taj album je bio takav kakav jeste. Ja sam uvek muziku tako nekako i stvarala. Uvek sam radila sa ljudima koji su moji jako bliski saradnici i prijatelji i koji ne mogu da se izuzmu iz mog života. Prosto ne mogu da pišu ko zna šta, a da se meni dešava najveći brodolom ikada - rekla je pevačica za medije.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: M.M.