AKTUELNO

Ne propustite priliku da im postavite pitanja!

I večeras vas na programu Televizije Pink od 22 sata očekuje druženje sa bivšim učesnicima rijalitija "Zadruga 5". U studiju emisije "Narod pita" voditeljka Ivana Šopić pobrinuće se da bivši zadrugari odgovore na sve što zanima milionski auditorijum. Ivana će večeras ugostiti Lepog Miću i Milicu Veselinović.

Foto: Jelena Simonović

Lepi Mića kao neko ko ima dosta iskustva u rijalitijima uvek bez pardona iznese svoje mišljenje o svim škakljivim pitanjima. Baš zato je sjajan sagovornik, pa nema sumnje da će gledaoci i večeras za njega imati zanimljiva pitanja.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Pored Lepog Miće, na pitanja milionskog auditorijuma večeras će odgovarati i Milica Veselinović. Po društvenim mrežama su se ovih dana pojavile informacije da je Milica konačno nastavila dalje i posle Mensura Ajdarpašića pronašla novog dečka. A svoje fanove ova bivša zadrugarka nedavno je obavestila o izvesnoj operaciji koju je imala najavivši brutalne fotke, tako da je verovatno korigovala nešto na svom licu ili telu. O svemu tome Milica će večeras imati priliku da govori pred kamerama.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Zato ne propusite priliku da se večeras uključite u emisiju "Narod pita" i pitate Lepog Miću i Milicu Veselinović sve što vas zanima. Emisija "Narod pita" počinje večeras u 22 sata uživo na Televiziji Pink! Sve što ste propustili pronađite na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs!

Autor: J.Đ.