AKTUELNO

Korisnicima društvenih mreža mahom se ne dopada što je voditeljka nakon tragedije nastavila dalje.

Udovica istoričara Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek ubrzo nakon njegove smrti skinula je crninu, a sada je počela da objavljuje snimke na kojima se redovno vidi kako pleše.

Sada je objavila i snimak s plaže, a njeni pratioci su je osudili i izvređali, te naveli da je njen svekar Miša Grof imao pravo kada ju je prozivao.

"Bog te kao da se oslobodila nekih stega. Nimalo tuge u njoj", "Ne'š dobit' ništa, sve će ti uzeti Miša Grof, vesela udovice!", "Bacila se u promet", "Ko puštena s lanca...", "Kako žali supruga? Miša grof je sve upravu. Prava si crna pogibija Nikolina!" - napisali su Pišekovoj pratioci u komentarima.

Podsetimo, voditeljka je obeležila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale kroz godine.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji i na kojima je on s porodicom. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Podsetimo, Vidoje Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska mogla je da konstatuje smrt. Istoričar umetnosti ispraćen je na poslednji put 12. maja na Novom groblju u Beogradu. Mediji su preneli rezultate obdukcije Vidoja u kojima piše da je on preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, a u krvi mu je pronađen alkohol i sedativi.

Autor: Pink,rs