AKTUELNO

Majka prihvatila budućeg zeta!

Pinkova zvezda, Sara Reljić, sinoć se čula sa članovima svoje porodice. Ona je pre toga, razgovarala sa Drvetom mudrosti, a koliko joj nedostaje porodica, govori i činjenica da se pevačica rasplakala u Rajskom vrtu.

Foto: TvPink Printscreen

Srećna sam što ih imam. Puno mi nedostaju. Presrećna sam što ih imam. Želim da ih vidim kako su - kroz suze je izgovorila Sara, a Drvo joj je poručilo da trči do govornice.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Tamo su je na ekranu, čekali zagrljeni njeni mama i brat, ali i treća osoba koju nije očekivala. Vojke Đans, sinoć se uključio zajedno sa porodicom pevačice, a ona nije mogla da veruje da ih sve vidi na okup, jer nije ni slutila da je reper u kontatku sa njenom porodicom.

Foto: TvPink Printscreen

Čekam te kada izađeš! Zgotivio sam se sa tvojom kevom, postali smo ortaci. Pijemo kafu! - rekao joj je reper, a onda se umešala mama
Pijemo kafu zajedno, delimo mišljenja, dopunjujemo se! Imate čak i svoju zajedničku stranicu! - kroz smeh je izjavila Sarina majka!

Foto: Printscreen

Podsetimo, Sara Reljić i Vojke Đans, postali su jako bliski, za vreme njegovog boravka u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", a o čemu su još pričali, pogledajte u video klipu:

POGLEDAJTE: SLOBINA MAMA ISKRENO O NJEGOVOM BRAKU SA KRISTINOM: To od samog početka NE VALJA! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'