AKTUELNO

Vratila se u punom sjaju!

Glumica Anastasija Mandić i udovica Milorada Mandića Mande nakon tragedija i gubitka supruga, potpuno se povukla iz javnosti i svoj emotivni život više nije pokazivala. Iako se ne zna da li je Anja ispunjena u ljubavnom smislu, svi komentarišu njenu fotografiju, koja je izazvala veliku polemiku.

Foto: Kobra

Naime, Anastasija je na Instagram storiju postavila fotografiju u kupaćem kostimu, koju je napravila pre tri godine. Zategnuto telo kao praćka privuklo je pažnju svim njenim pratiocima, koji su bili oduševljeni njenim izgledom. 

Anja je pobrala sve simpatije reakcija Instagram pratioca, a po njenom izrazu lica može se primetiti da je tada baš uživala.

Foto: Instagram.com/anjuta_mandic

Anastasija nikada nije prežalila Mandinu smrt, a iz njihove ljubavi rodio se naslednik, koji joj je centar sveta i sve svoje slobodno vreme usmerava ka njemu. No, kako godine prolazile, rana i bol na srcu ne zaceljevaju, pa je tako Anastasija imala potrebu da se svima obrati na Instagram profilu. Ona je podelila Mandinu fotografiju i emotivnim rečima dirnula sve u srce.  

Srećan nam Svetski dan pozorišta. I ovako sa osmehom da volimo pozorište u sebi, a ne sebe u pozorištu. I negujmo ga, još više - napisala je Anastasija.

Autor: M.M.