AKTUELNO

Razvezala jezik!

Milica Veselinović večeras gostuje u emisiji "Narod pita" sa Lepim Mićom. Ona je pred sam početak emisije za Pink.rs otkrila kakav je estetski zahvet imala, dala svoj sud o krahu prijateljstva Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića, ali i prokomentarisala buran ljubavni život njenog bivšeg dečka.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako se osećaš pred večerašnje gostovanje sa Lepim Mićom? Da li ste se čuli nakon "Zadruge"?

Zanimljivo mi je. Nisam očekivala, ali eto večeras ćemo verovatno da govorimo o našim svađama. Da, biću iskrena od Martine je tražio moj broj, pozvao me, pitao kako sam nakon operacije. Rekao je Martini da se kaje na neki način i da nisam zaslužila onakve uvrede. Večeras ću više o tome, jer je meni tad bilo jako teško. Imala sam sa njim jedan od većih konflikta, a sad izvinjenje manje više... Ja sam prihvatila, nema problemna, ali meni u tim trenutcima nije bilo do svađa.

Šta si operisala na sebi?

Operisala sam, tačnije imala sam korekciju ušiju. asilikone nisam radila, niti ću. Ja sam pričala u "Zadruzi" da ću od prvog zarađenog novca uraditi kokrekciju ušiju. To nije bilo ništa preterano, ali se meni nije svidelo. Izašla sam, dogovorila operaciju i sad je sve gotovo.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Na našem portalu smo videli paparaco slike sa muškarcem, za koga si kasnije rekla da ti je kućni prijatelj. Da li ti je to ipak dečko ili samo prijatelj?

Ne, Andrej mi nije dečko. Mi smo od detinjstva u odličnim odnosima. On je stariji od mene, izlazio je, pa se nismo toliko čuli. Ja sam u tim trenutcima bila dete za njega. Od prošle godine som nerazdvojni, sad smo okrj

Da li ostavljaš mogućnost da uđete u vezu?

Nikad ne reci nikad, ali Andrej i ja se zaista družimo i ja ga gledam kao prijatelja.

Foto: Instagram.com/andrejj_xx, TikTok.com/Privatna arhiva

Mensur ti je poželeo sreću i rekao da bi i on voleo takve kućne prijatelje, kako to komentarišeš?

Pa ne interesuje me šta je Mensur rekao... Neka priča, samo što on verovatno ne zna šta znači reč "prijatelj" za sve devojke za koje mi je pričao da su drugarice, završavao je sa njima u krevetu.

Kako komentarišeš njegove objave na Instagramu? Svaki dan ima neku drugu devojku

To govori o njemu i njegovoj ljubavi prema meni, koja je tako brtzo nestala.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, Instagram.com

Da li si ispratila svađu Osmana Karića sa Mensurovim fanovima i pucanje prijateljstva Mensura i Stefana?

Ja dok sam to pričala, ja sam bila psovana i vređana. Drago mi je da sam ispala u pravu. Mi smo se zbog toga svađali i zbog Stefanovog mišljenje. Sve u svemu drago mi je da sam ispala u pravu.

Da li misiš da Mensur nije bio prijatelj Stefanu ili Stefan Mensuru? Ili obojica?

To je čudna situacija, sve i svašta se izdešavalo. Stefan je pričao: "Videćeš šta ova mala radi, ona ne voli ni svoju majku. Videćeš šta ti ona radi kad izađeš napolje." Ja napolju nisam videla nijedan svoj klip protiv Mensura, ali sam videla Stefana koji ogovar aMensura, smeje se Mensuru i kaže da bi voleo da pobedi Filip Car, Mensurov neprijatelj... Slavio bi se danima. Ja sam ispala u pravu za sve što sam rekla, drago mi je što sam najmlađa, a mogla sam da rezonujem neke stvar i shvatim ih na vreme, dok mnogi nisu.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.