AKTUELNO

Čini joj se da se zaljubila!

Dalila Dragojević napravila je opšti haos u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, kad je na svom Instagram profilu objavila snimke sa nepoznatim muškarcem kako se drže za ruke, dok se voze kolima. Od tog dana neprestano se spekuliše ko je misteriozni momak sa kojim se viđa Dalila, a njene objave na Instagramu podižu dodatnu prašinu.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dragojevićka već danima uživa na Crnogorskom primorju i po njenim slikama sa mora možemo da vidimo koliko se sjajno provodi. Ona je danas objavila snimak iz kreveta, na kom se vide samo njene razgolićene nuge, uz koju je stavila pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila".

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Već je poznato da Dalila jako voli ovu pesmu i da ju je rado pevala na samom početku odnosa sa Carem, a fanovi su spekulisali da ju je posvećivala i Anđelu Rankoviću tokom njihovog muvanja. Očigledno je Dalila ponovo srećna i zaljubljena, pa te informacije rado deli na svom Instagramu.

Čini mi se - napisala je Dalila na storiju uz dva emotikona.

Video: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila već na sledećem storiju objavila sliku muškarca koji je poslednjih dana čini srećnom, ali njegov identitet i dalje nije želela da otkriva, pa je preko lica svog momka stavila veliki žuti emotikon, koji umesto očiju ima srca.

Foto: Instagram.com

Autor: A. N.