AKTUELNO

Oštro!

Voditeljka Ivana Šopić ugostila je Mikija Đuričića i Nikolu Grujića u emisiju "Narod pita".

Bila sam Mikijev fan i volim ga. Pozdravljam i njegovu ženu i pozdravljam dete. Volim što se DDalili sve vratilo. Ono što je radila Dejanu doživela je od Cara. Htela bih da kažem za tu Mimu što je Gruja bio sa njom, i ona Aleks što je bila sa Matorom, njih dve su ko dva krpelja koje su morale da se prikače da bi ostale do kraja - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je napravila budalu od sebe. Mima nije odma primetila Gruju. Izjavljivala je ljubav Čolaku koji je bio zauzet da bi upala u prvi plan. Gruja je rekao da je to bilo zbog rijalitija. Nije teško biti najinteligentnijji među ovakvom skupinom. Nisam ja ni nešto mnogo pametan, ni načitan. Ja kad im kažem obične stvari citiram, kažem ili izrecitujem oni su u fazonu vidi ga ovaj. Ljudi su neobrazovani. Pitanja na kvizu koja smo imali su iz osnovne škole osmi razred. Bilo bi sramota da nisam znao ta laka pitanja - rekao je Miki.
I mala seljančica Milica se prikačila uz Mensura da bi bila do kraja - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće na početku veze, da . Čudno je da aposle 24 h uđeš u vezu. Ali mislim da se mala zaljubila zaista. Mislim da je i Mensur nju voleo iako je za mene veliko razočarenje, pale su teške reči. Veza je bila katastrofa i zato je i propala. PostOji tonski i video zapis a oni kažu izvučeno je iz konteksta. - rekao je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu.

Autor: M.M.