AKTUELNO

'Baš su jedno za drugo'

Emisija "Narod pita" je i dalje u toku.

Ovde Sanja iz Niša. Veliki pozdrav za sve tri. Ja gledam Zadrugu redovno i na sve te učesnike gledam kao na maratonce koji trče svoju trku. ne bih ulazila u to da li se neko folirao. Svako se borio da se zadrži tamo što duže. Mc Aleks bih čestitala na toj ulozi. Svako je tu birao neku ulogu za opstanak, iako ona nije htela da uđe u neku vezu. morala je da izabere nešto jer nije dovoljno da sedi, ćuti i bude lepa. Sanja koja se izborila na taj neki način. FIlip nije bitan. Ona je relativno više ćutala ali kad je govorila ostavila je trag - rekla je gledateljka, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je spomenula Anu Karenjinu odma su je proglasilli pametnom i elokventnom kao što jeste. Čestitam vam sigurno nije bilo lako. Svi znaju gde idu i šta rade, i verovatno se spremaju za to. Biraju ulogu koju mogu da izuraju do kraja. Gruje mi je mnogo žao jer je mnogo uložio i prošao enprimetno. Moj favorit je bila Irma. Kad je ona otišla onda je bila Sandra Rešić, mada Dejan je zasluženo pobedio jer je imao dobro odigranu ulogu. Kad kažem ulogu mislim pod znacima navoda. Tamo su svi jedni drugima pomagali.
Miljani šaljem veliku podršku i očekujem je u šestici. Aleks i Sanji svako dobro. Šminkaj se ti sama Aleks - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ako se neki učesnici jesu pripremali i zadali sebi ulogu onda nisu normalni. valjda trebad a bude spontano, pa nismo mi tamo glumci da nam donesu papir i kažemo to i to, poljubimo se sa tim i tim. To je sve stvarno i realno što se dešavalo. Ja sam Anđelu rekla da je nemoguće to. Kako odma nije stupio u vezu sa njom nego sa Anom malom, pa Dalila i odlaženje u rehabilitaciju, pa je posle nedelju dana izašao iz depresije i Sandra mu se sviđala. Kad me je Anđelo tu napao Miki mi je odbranio, hvala Mikiju. Možda ja i grešim za Mikija ali me je jako povredilo što je rekaod a sam đubre. Anđelo nije normalan ja mislim da on nije kako treba, labilan je. Bio je zaljubljen u dalilu. zapravo Sandra je model žene kakav njemu odgovara i za vezu, brak i da bude majka njegove dece, ali ne za ovaj period života - rekla je Sanja.

Foto: Pink.rs

Da se Dalila niej pomirila onaj put sa FIlipom bio bi on sa njom, ali nije mogaod a prihvati da je on nekome druga opcija. Očekivaod a se Dalila više trudi. SAndru cenim kao osobu ali ne znam zašto joj je to trebalo da uđe u vezu sa njim. Bolje da je ostalo na sviđanju nego da je ovako povređena. Sa njene strane je bilo iskreno - rekla je Sanja.
Trebala je da sačeka, a ne da uđe sedam dana pred kraj u vezu. Mislimd a je sa njene strane bilo iskreno a sa njegove je to bilo samo pranje od Dalile. Sandra bi nJegovim ukućanima izuzetno odgovarala. Nas dvoje nismo ostvarili nikakvu komunikaciju. Sva ta priča koja se potezala kretala je od Jovane. Mislimd aje ANđelo dosta lanbilan i ne može da napravi balans između ljubavi i očekivanja svoje porodice. Nije emotivno sazreo - rekla je Aleks.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.