AKTUELNO

Drama se nastavlja!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Lepog Miću, Saleta Luksa i Moniku Jovanovsku.  Voditeljka je povela temu o Monikinom odnosu sa reperovom sestrom.

Hajde nam Monika otkrij, da li si u kontaktu sa sestrom od Ša - pitala je voditeljka.
Da, svaki dan smo u kontaktu. Bukvalno smo u kontaktu svaki dan, više sam sa njom, nego sa mojom majkom - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu se tu radi? Da se ti čuješ sa rođenom sestrom od Ša, rekao je da je proganjaš - rekla je Ivana.
Daleko od toga, ona neće da se uključi i da priča o tome. Pričam o tome od kako sam izašla iz rijaltija. Mnogo mi je pomogla. Oko svega mi je pomogla, čak se posavetujem sa njom o mojim problemima, ali ne pričam sa njom o Ša. Ona je meni rekla da ću uvek da je imam u životu, ne pričamo o Ša. Upućena je ona vrlo dobro u tu priču, rekla mu je da će da ostane dobra sa mnom. Ja sam se uključila zbog te jedne stvari, možda glupe, za mene nije - dodala je Monika.
Zbog čega tebe njegova sestra toliko voli - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zgotivila je mene i mog brata, mi idemo kod nje u goste. Ne smeta mu to. Priča on to tako u nervozi, ali je rekao da ga ne zanima...Ako ima dokaze da ga proganjam, neka pokaže. Sandru gotivim i nikad neću da se posvađam sa njom - rekla je Monika.
Šta ti je ona rekla na to što te je Ša izvređao - pitala je voditeljka.
Nismo pričali puno o tome, jer ne može da zauzme stranu u ovome. To je njen brat, ne može da kaže nešto loše o njemu - nastavila je Jovanovska.
"Sa Sandrom se ne čujem , niti ću ikada" ...Nije mu rođena sestra, nego od tetke - pročitala je Ivana poruku od Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj čovek o kom on priča je čovek iz Izraela. Radila sam u kazinu, a sada pošto radim prvu pesmu, trebao je taj kazino da mi bude sponzor. Taj čovek mi je tako pomogao - rekla je Monika.
Zašto mi je pomogao taj čovek - pitala je Ivana.
Ja sam godinama radila tamo i taj čovek me je mnogo poštovao. Davala sam se u tom poslu stvarno - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što je rekoa da neće da se čuje sa sestrom - pitala je voditeljka.
Pa to je užasno, ne znam šta da komentarišem. Drago mi je da me gleda, a bolje je da je ovde da se svađamo...Nisam skroz ravnodušna, ne kao da sam zaljubljena, da imam emociju, nego mi je krivo - dodala je Monika, pa je tom prilikom pustila glasovne poruke koje joj je Ša slao.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.