AKTUELNO

Glumica se posebno potresla zbog nesloge zadrugara.

Prvo pismo koje je Veliki šef od jutros poslao donelo je zadrugarima zanimljiv zadatak, a čast da ga pročita dobila je Žiža Stojanović, kojoj je Lepi Mića predao papir sa intrukcijama.

- Dragi zadrugari, sigurno je svako od vas u nekom trenutku poželeo da postane neko drugi. Veliki šef je odlučio da to postanete na neko vreme. Vaš zadak je da danas budete neko drugi, ali ne neko iz spoljašnjeg sveta, nego jedan od zadrugara. Neophodno je da ponašanjem i govorom budete zadrugar kojeg ste odabrali. Napominjemo da ne mogu postojati dva ista zadrugara - pisalo je u pismu, u kom je navedeno da se zadak smatra neuspešnim ukoliko u njemu ne učestvuju svi.

Foto: TV Pink Printscreen

Neki su bili oduševljeni ovim zadatkom, ali Maca Diskrecija nije, nego je odbila zadatak objasnivši da joj "niko nije inspirativan". Posle nje se usprotivila i Saška Karan, koja tvrdi da joj je lepo u sopstvenoj koži.

Mića je tada zaključio da je zadatak propao, pa je okončao sastanak, ali su zadrugari nastavili da se prepiru oko toga da li će da ispune zadatak, a Žiža se posebno razbesnela i zapretila svima.

U snimku pogledajte kako se sve odvijalo:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BRUJALA CELA KUĆA OD NJIHOVE SVAĐE: Zorica i Viktorija se skoro POTUKLE! (VIDEO)

Autor: V. T.

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#glumica

#Žiža Stojanović

'