AKTUELNO

Dok se čeka početak Zadruge 6, s emitovanjem će danas, 26. avgusta, krenuti novi rijaliti pod nazivom „Adaktarovi", a ovom projektu bruje apsolutno svi!

Za one koji ne znaju ko su, a takvih je još mnogo, u pitanju je porodica Adaktar koja živi i stvara u Beogradu. Porodica je poreklom iz Čačka, svi su promenili svoja krštena imena, insistiraju na bogatstvu i brendiranoj garderobi, a novac zarađuju tetoviranjem obrva.Internet publici i korisnicima Instagrama su postali poznati po specifičnom životnom stilu, često čudnom i bahatom ponašanju koje je žestoko kritikovano u medijima i na društvenim režama. Svoje ogromno bogatstvo stekli su jer su vlasnici savremenog centra za ulepšavanje u kome isključivo tetoviraju obrve.

- Adam Adaktar, vlasnik ove imperije, sebe naziva bogom obrva, a poverenje su mu dosad poklonile neke od najpoznatijih selebritija sa domaće muzičke scene. Izvor blizak ovoj nesvakidašnjoj porodici koja sebe smatra "savremenim aristokratama koji dišu dvorski vazduh - otkriva izvor detalje novog rijalitija.

Foto: RTV Pink Printscreen

- Ideja i ponuda da Adaktarovi snimaju rijaliti nastala je pre skoro godinu dana. Pošto su veoma poznati u virtuelnom svetu, čelnici Pink televizije videli su u njima dovoljno ektravagantnosti i rešili da kreiraju rijaliti nalik čuvenim Kardašijanovima. U rijaliti je uloženo preko milion evra - počinje izvor.

- Ovo neće biti program koji će se emitovati uživo kao što je slučaj sa Zadrugom. U pitanju su snimljene i montirane epizode iz života porodice u kojoj se svi zovu na slovo A. Njihov lajfstajl, porodične vrednosti, kao i načini komunikacije u medijima često su izazivali oprečna mišljenja pa nema sumnje da neće zainteresovati široku publiku. Rijaliti je sniman od marta ove godine, a u njemu će se pored familije Adaktar pojavljivati i njihovi prijatelji, saradnici, kao i veliki broj javnih ličnosti. U jednoj epizodi s najpoznatijim Čačanima koji žive u Beogradu pojavljuje se i pop zvezda Ana Nikolić koja se pridružila avanturama kralja obrva, njegovoj majci, supruzi, sestrama i deci - završava izvor.

Foto: Privatna arhiva

Brojni tračevi i intrige

Priča se da su promenili prezime, kao i svoja imena, pa vode računa da svakome ime počinje slovom A. Tu su: Alis, Adam, Andžela, Asja... Na društvenim mrežama ih krikitiju da su skorojevići iz Čačka, ali niko ne spori da su od zanata kao što je tetoviranje obrva napravili vrhunski biznis. Njihove objave na društvenim mrežama često su predmet šale jer ova porodica insistira na bogatstvu i brendiranoj garderobi.

Foto: Privatna arhiva

Pola miliona u automobilima

Adam Adaktar poseduje vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pola miliona evra. On se svojevremeno pohvalio kada je kupio novi džip marke „,mercedes-benc G-500", vredan 200.000 evra. Pored ovog najnovijeg četvorotočkaša i džipa ,,maserati levante", koji košta 105.000 evra, Adam se u svom voznom parku može pohvaliti i automobilom marke BMW 520, koji košta 52.000 evra, sportskim kolima,porše bokster", koja su vredna 78.000, i džipom rendžer roverland rover sport", čija je cena 74.000 evra.

Autor: M.K.