AKTUELNO

Otvorila dušu pred ulazak u rijaliti!

Šesta sezona najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruge" počinje 9. septembra u 21 čas na kanalu ružičaste televizije, a potecijalni učesnici pristižu u zgradu Pinka, kako bi snimili svoje profile. Među učesnicima ''Zadruge 6'' je glumica Jovana Korbar.

Ona je glumila u ostvarenju "Nečista krv", a sada je odlučila da svoje pravo lice pokaže u "Zadruzi 6". Jovana je udata i tvrdi da ništa ne može da utiče na njen brak.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Mislim da Zadruga može mnogo toga da mi donese i mislim da će biti mnogo angažmana nakon rijalitija - otkrila je glumica i progovorila o svom detinjstvu.

- Detinjstvo kao detinjstvo, najnormalnije. Mene je najviše zanimalo da gledam telenovele kada se vratim iz škole, tako sam naučila španski jezik i zbog toga sam zavolela glumu - rekla je Jovana i dodala:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- U Zadrugu ulazim kao udata žena, mi smo od 2006. godine zajedno. 16 godina... Ne možete od mene tamo očekivati neke ljuubavne priče. Ne podržavam prevaru u rijalitju. Ne može niko od nas da utiče na neke stvari, ali meni se to ne dopada. Meni se tako nešto neće dogoditi, ali hipotetički rečeno kada bi se desilo ja bih prvo prekinula nešto spolja, pa onda ušla u neku priču - poručila je Jovana za Pink.rs i dodala:

- Dosta umem da trpim, povučena sam osoba, ali i te kako znam da se branim kad me neko napada. Mislim da moj suprug zna tu mou drugu stranu dobro.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: N. Ž. ; M.K.