AKTUELNO

Palo priznanje!

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa na našim prostorima "Zadruga" počinje 9. septembra u 21 čas na kanalu ružičaste televizije, a Pink.rs vam je nedavno ekskluzivno otkrio da će se u Beloj kući naći i Marko Petrušević, poznatiji kao Petrući, koji je za naš portal otkrio zašto je nestao sa javne scene nakon učešća u "Zadruzi 2", kao i detalje iz svog privatnog života i koja zadrugarka mu je "zapala za oko".

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Nije te dugo bilo na javnoj sceni, nestao si, šta si radio?

Povukao sam se malo iz javnosti, kao da sam bio mnogo popularan... Šalim se, jednostavno nisam takav tip, nekako mi je po izlasku iz "Zadruge 2" sve bilo čudno, ljudi te sasreću na ulici, bio sam izgubljen u svemu tome i imao sam neki nemir. Hteo sam da se odvojim od svega, zamislio sam Slobu Radanovića odmah, on sigurno nije mogao na ulicu da izađe! Sigurno je poludeo, meni je i to smetalo, tako da sam samo pevao, radio sam, mada sam hteo i iz toga da sa povučem, skroz iz šoubiznisa! Nekako mi se zgadio.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Šta je bio okidač za to, šta te je nateralo da tako razmišljaš?

Ne mogu da navedem jedan konkretan razlog, ali bilo mi je muka od silnog foliranja, mnogo poruka, a ja sam uvek bio sklon porocima, to mi je bio veliki problem... Surova je borba u pitanju, mnogo je teško. Zna se da je alkohol bio moj veliki porok.

Šta se dešava u tvom životu kada je ljubav u pitanju?

Dopisujem se sa nekom drugaricom, možda mi bude devojka, videćemo (smeh). Nemam pojma, neću da je imenujem. Pitao sam je da li želi da uđemo u odnos sad ili da me sačeka, ali znajući mene, teško da ću ja tu nešto čekati. Tako da to tako ide, ako uđem zauzet, tek će se tad nešto desiti, tek tad može da se očekuje da pravim gluposti. Slobodan sam, kažem, trenutno, a i kad sam izašao iz "Zadruge" imao sam tri-četiri veze, nemam ni sam pojma, ali sve su trajale nešto kratko. Retko kad sam imao dugu vezu, sve po nešto dva-tri meseca i ne mogu da izdržim i pobegnem...

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ostao si upamćen kao neko ko je imao veliki rat sa Miljanom i Marijom Kulić.

Čuo sam za Miljanino zdravstveno stanje, ne mrzim ja nju, koliko god sam se ja sa njima tamo svađao. Sećam se da sam tada baš "prs'o" kad je napala i Suzana, ona je bila devojka mog drugara, Mikija, i taj klip je baš ostao upamćen. Svi su mi po izlasku pričali: "Jao, kako si joj rekao", svima sam im govorio da ne treba to da gledaju, već da slušaju kako sam pevao, a ne kako psujem Mariju... Žao mi je zbog Miljane, želim joj brz oporavak.

Ko ti je od devojaka zapao za oko?

Uh, ne bih mogao da se odlučim za samo jednu... Iz "trojke" mi se izdvojila Ivana Šopić, ja volim te malo niže devojke, koje su hrabre, ona je sada voditeljka, nema veze, ja ništa ne krijem! Gotivim recimo karakter koji ima Dalila, sviđa mi se i fizički, ali ona je puna samopouzdanja, hrabra, to mene privlači!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U nastavku možete pogledati i šta je Petrući rekao za Dalilin odnos sa Dejanom Dragojevićem i Filipom Carem, a onda je spomenuo i njenog novog izabranika - Gringa!

Autor: P.R. / N.Ž.