AKTUELNO

Šok!

Dara Bubamara važi za jednu od fatalniju pevačicu za naše javne scene, a zbog burnih ljubavi često je bila u centru skandala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nedavno raskinula sa dve decenije mlađim dečkom Tonijem, a sada je priznala da joj na Instagramu stižu ponude stižu iz Dubaija, od bogatih šeikova, koji joj nude i preko pet miliona evra, te je otkrila da li bi takvu ponudu prihvatila.

Počeli su da mi pišu stranci, od nekog šeika, pet-šest miliona mi je nudio, nisam ništa odgovorila, ja to šaljem mom društvu, sprdamo se sa tim, znaš - tvrdi Dara u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, nedavno se pisalo da je pevačica zapala za oko igraču Atletiko Madrida, koji je nedavno produžio ugovor s ovim klubom, pa će za četiri godine zaraditi 48.000 miliona evra. Poznati sportista navodno je toliko odlepio za Darom da joj svakog dana piše na Instagramu.

- Saul nije znao ko je Dara sve dok mu saigrač iz tima Stefan Savić nije pričao o njoj. Pustio mu je njene pesme i pokazao profil na Instagramu. Njigezu se ona odmah svidela, posebno njena energija. Odmah je počeo da joj se udvara preko poruka - priča izvor i otkriva deo prepiske fudbalera i pevačice:

- Prvo joj je napisao da mu se sviđaju njene pesme, a onda je postao malo direktniji. "Goriš", "Mnogo si lepa", "Baš si seksi", "Želim da te upoznam", "Dođi u Španiju", samo su neke od poruka koje su stigle Dari na Instagram. Pevačica mu je sve to lajkovala i odgovorila sa: "Hvala puno", ali nije ulazila u dalju komunikaciju jer se ne snalazi najbolje s engleskim jezikom - pričao je izvor za medije.

Autor: P.R.