AKTUELNO

Nisu marili za znanje!

Mnogi pevači i estradnjaci nisu završili velike škole jer im je karijera bila preča. Aleksandra Prijović i Vesna Zmijanac napustile su srednju školu i posvetile se pevanju.

Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa kursa daktilografije. Njena koleginica Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je obećala da će kad-tad diplomirati.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pored Prije i Vesne, samo osnovnu školu imaju i Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović... Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara "dvanaest kilometara", ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Naime, ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic

Ima i onih pevača koji imaju diplomu srednje škole. Indira Radić je medicinska sestra, Halid Muslimović je metalo-strugar, Buba Miranović je babica.

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

Foto: Stanislav Zakić

Iako Vesna nije završila srednju, volela je profesora matematike. Vesna možda nije volela matematiku, ali jeste nastavnika koji joj je predavao taj predmet!

Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa - rekla je pevačica jednom prilikom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.