AKTUELNO

Razvezao jezik!

Pevač Petar Grašo progovorio je o temama koje intrigiraju javnost, pa je otkrio kako se snašao u novim životnim ulogama oca i supruga.

- Provodimo manje vremena zajedno nego što bih želeo, jer je ova sezona zaista prepuna koncerata koji su organizovani prošle godine, a pomereni za ovo leto zbog korona virusa. Zato su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja - rekao je Grašo.

Foto: Instagram Printscreen

U poslednje vreme ste isticali da ste vi i Hana normalan par, očigledno ste i sami iznenađeni medijskom halabukom koja je nastala nakon što se saznalo za vašu vezu i dolazak bebe. Iako ste regionalna zvezda, da li vas je sve ovo nateralo da poželite anonimnost?

- Anonimnost je kategorija od koje sam se oprostio pre 25 godina kada sam uzeo mikrofon. Naučite da živite sa saznanjem da vas svi poznaju dok hodate, ili barem misle da znaju. Ne smeta mi, ljudi ti prilaze, vole te i imaju potrebu da podele nešto što ih povezuje sa mojom muzikom. Volim ljude i nikada nisam imao ni jedno loše iskustvo, zapravo. Hana je takođe odrasla u porodici koja je pod lupom medija, a po prirodi je povučena osoba. Interesovanje medija za našu vezu je i dalje ogromno, ali mi se trudimo koliko god možemo da ne budemo uključeni u to i da živimo što dalje od tabloida. Tri četvrtine mog života je javno i vezano za medije i mnogo ljudi. Ovaj poslednji kvartal čuvam za sebe i ne delim ga sa svima".

Otkrio je i kako izgleda druženje s Tončijem Huljićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa Tončijem se stalno vrti što se šale tiče. Svaki dan pronalazimo slabe tačke jedni drugima i jedva čekamo da ih 'udarimo'. To je čista Dalmacija. Moji roditelji i sestra su slični po tom pitanju".

Na pitanje kakav je bio Tončijev deda, kratko je odgovorio:

- Brižan kao i ostatak naše porodice - zaključio je on.

Autor: M.K.