AKTUELNO

Sinoć je na Pinku krenulo emitovanje rijalitija "Adaktarovi", koji prati život kontroverzne porodice Adaktar, čija je glava Adam, popularni "bog obrva".

Lično on ulepšao je mnogobrojne zvezde s naše regionalne scene, a na pitanje da li mu je neka od njih ostala dužna pare, Adam kaže:

Foto: TV Pink Printscreen

- Možda je neko ostao dužan neku fotografiju da mi pošalje ili tako nešto, ali što se tiče novca - kada je novac bio važan? Naravno, plate pre tretmana, tako da o tome ne razmišljamo (smeh) - priznao je Adam.

On je nedavno "uradio" obrve i Draganu Kojiću Kebi, čijim je izgledom sada konačno zadovoljan.

- Keba i ja smo se upoznali pre godinu dana, moram priznati da sam, i pre nego što smo se upoznali, video te obrve i nije mi bilo baš najbolje. Ali kad je došao, bio sam u fazonu „Okej, super, hajde da počnemo“. Skidali smo ih dugo. Mislim da Keba sada izgleda kao drugi čovek i veoma mi je drago zbog toga. I sam je rekao „Sad izgledam normalno“. Imao je zaista nepotrebnu stvar na licu, ali adaktarski smo to rešili - kaže Adam, koji kaže da mu nijedna estradna zvezda nikada nije pravila problem, niti izvoljevala.

Foto: Instagram Printscreen

- Ja sam ti kao streptomici. Kod mene je „Dobar dan, izvolite, lezite, uskoro će biti gotovo“. Tako da, zaista nisam imao nikakvih problema sa bilo kojim klijentom.

Autor: Pink.rs