AKTUELNO

Majka Ivane Španović, Vesna i sama se bavila atletikom, a u svom jednom intervjuu istakla je kako je ćerku rodila da bude broj jedan i da joj je najveća podrška na njenom zahtevnom profesionalnom putu.

Majka i ćerka, koliko se razumeju, toliko među njima postoje i neslaganja. Retko se svađaju, ali jedna svađa bila je žestoka i pretila je da poljulja njihov, do tada, vrlo blizak odnos.

O ćemu je reč majka Ivane Španović ispričala je u okviru jedne emisije.

Kada se Ivana vratila iz Rusije nije osvojila zlatnu medalju kako smo se nadali, ali kako sam ja uvek na nju i brata ponosna šta god da rade i kakve god uspehe da postižu rekla sam joj: "Super, odlično idemo dalje". Kao neko ko kada zacrta cilj ne odustaje pogledala me i upitala: "Šta je odlično, mogla sam bolje". Ja joj odgovorim: "Istina je da si mogla bolje, ali hajmo sad, imali smo povredu, prošli smo super". E tu smo se zakačile i tri dana nismo pričale - prisetila se jedne od retkih svađa sa prvakinjom u skoku u dalj Vesna, koja je potom priznala da sve ćerkine emotivne borbe suze radosnice i bola i ona lično proživljava. Posebno joj teško padaju njene povrede i to što ne može u tom momentu da bude kraj nje.

Autor: pink.rs