AKTUELNO

Samo na Pink.rs, svake subote u 20h!

U okviru Pink.rs rubrike "Jeremićeva to voli vruće", TV voditeljka Jovana Jeremić najavila je veliki spektakl u sutrašnjem izdanju "Novog jutra", budući da će uživo u programu, sa milionima gledalaca, obeležiti godinu dana rada na Pinku.

Foto: Privatna arhiva

- Očekuje vas emotivno druženje sa gledaocima, godišnji izveštaj - šta smo sve postigli za godinu dana, kada je srpski i regionalni šoubiznis u pitanju. Proizveli smo jedan medijski zemljotres - više ništa nije isto, okrenuli smo scenu. Ono što je nekada bilo normalno, sada je već viđeno i potpuno dosadno, što pokazuju rejtinzi. Uveli smo novi pravac u novinarstvu, kreativno-informativni program, to postoji u američkoj informativi, a kod nas su ljudi ograničeni, nije se pojavilo nijedno TV lice koje može to da iznese. Mnogo je TV lica, malo je TV ličnosti! Mogu moje kolege da se ljute na mene koliko god hoće, ja sam uvek realna, iskrena i racionalna. Mnogo je među TV licima malo TV ličnosti, samo su ličnosti postale velike zvezde - zaključila je Jovana.

Sa njom smo ove subote analizirali udarnu temu na regionalnoj šoubiz sceni - iznenadno pomirenje Igora Kojića, bivšeg muža Severine Vučković, i Milana Popovića, poznatog kao "kralj bakra", sa kojim Vučkovićeva ima sina. Poznato je da se već godinama prepucavaju, te da su završili i na sudu, a zajednička fotografija sa proslave Kojićevog rođendana šokirala je mnoge, pa tako i Jovanu Jeremić.

Kada sam ja videla tu sliku, ja sam doživela šok! Ne mogu da verujem da su se dva bivša muža urotila protiv jedne žene! Dobro je da ste je savladali! E, dobro je da ste jednu ženu nekako vas dvojica savladali, da vam čestitam - počela je Jovana, a potom nastavila:

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen/igorkojic, Instagram Prinscreen/milan8popovic

Meni je to toliko jadno, toliko mizerno, malo u svakom smislu... Oni su samo Severini učinili uslugu ovom fotografijom - od nje su napravili još veću zvezdu nego što jeste. Drugo, oni treba da urame sve poruke koje su ikada razmenili sa Severinom, sve slike i da se sećaju da su nekada imali šansu da sede u njenom društvu... Jer Severina je ozbiljna zvezda. Ne gledam ljude po nacionalnosti, nije imala istupe kao pojedine pevačice protiv Srbije, to jako cenim. Beskrajno je harizmatična, stvarno je velika zvezda... A njih dvojica treba da slave dan kada su uopšte imali priliku da sednu pored jedne Severine Vučković, a ne da čak budu i u braku sa njom.

Kako kaže, Severina će u ovom slučaju biti žrtva u očima naroda, a Igor i Milan su joj samo učinili uslugu.

Žao mi je što prolazi kroz borbu za starateljstvo. Ja ne znam ko je tu kriv, samo komentarišem Igora i Milana. Da je Igor Kojić na takav način izda, još dok traje sudski postupak, da se ovako slika sa Milanom... Meni je to dno dna. Samo još jedan pokazatelj da su njih dvojica mali, a dali su Severini na veličini. Nije ona velika, nego oni mali, zato ona ispada još veća u očima gledalaca. Samo su joj učinili uslugu. To je parola:"Bio sam sa Severinom, razveo sam se. E, Milane, bio si u pravu, Severina je užasna, nikakva, loša je majka, ja sam više brinuo o tom detetu nego što je ona", ja sad pričam šta je verovatno tu po sredi... Šta god da je, sve i da misli to, nije trebalo da se slika sa Milanom, kraljem čelika, jer ispada mizerno i jadno, kao da su se sva bivša muža urotili protiv žene. Ona će u ovom slučaju biti žrtva.

Foto: Privatna arhiva

Jovani smo rekli da se šuška da će Igor i Milan otpočeti zajednički biznis, na šta je imala zanimljivu opasku.

Sve je dobro dok ne otpočnu zajedničku vezu, ništa me ne bi iznenadilo danas... Samo neka priznaju, ako je to tako.

Intervju pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Igor Kojić

#Jovana Jeremić

#Milan Popović

#Severina Vučković