AKTUELNO

Vlaović je pre dva dana likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj.

Dragana Banić, devojka ubijenog pripadnika "škaljarskog klana" Gorana Vlaovića (38), oglasila se preko Instagrama dirljivom porukom, što joj je prva objava na društvenim mrežama posle likvidacije njenog dečka.

"Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmeješ, da me poljubiš. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboraviti, volim te", napisala je na svom profilu srpska misica.

Foto: Instagram.com

Foto: INSTAGRAM.COM/PRIVATNA ARHIVA

Vlaović je pre dva dana likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj. Državljanin Srbije Duško Tanasković je nedugo zatim uhapšen.

Vlaović je u trenutku likvidacije bio na odmoru sa devojkom manekenkom Draganom Banić.

- Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam - rekla je za Kurir Banićeva koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dve i po godine.

Foto: FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN, Informer.rs

Manekenka nije mogla mnogo da priča od šoka.

- Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me - gušila se u suzama nesrećna devojka koja je praktično bila svedok smrti svog momka.

Podsetimo, Vlaović, je pre dva dana u ranim jutarnjim časovima ubijen na Pagu, kada mu je ubica prišao s leđa i pucao mu u glavu. Kako navode hrvatski mediji, Srbin mu je pucao u vrat iz pištolja sa prigušivačem, i čim je Vlaović pao na zemlju, dao se u beg. I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubica je počeo da beži i u begu je od sebe odbacio i pištolj. Međutim, Srbin egzekutor nije daleko odmakao, jer ga je ubrzo presrela interventna jedinica i uhapsila ga.