AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić danas proslavlja prvu godinu rada na televiziji Pink. Jeremićeva je za godinu dana, imala priliku da ugosti najuticajnije političare Srbije, među kojima je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i brojne estradne ličnosti, sportiste, astrologe i ljude sa margine koji su iznosili probleme kojima niko drugi nije želeo da se bavi.

Jeremićeva je današnje Vikend jutro posvetila rekapitualciji prethodnih godinu dana, te je u goste pozvala člana SNS Gorana Vesića sa kojim je sarađivala, i u okviru rubrike "Reši problem" pomogla ljudima širom Bograda ali i šire.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su, zajedno sa reporterom i novinarom Milanom Raonićem, vratila osmeh na lice mnogim Beograđanima koji su rešili višedecenijske probleme.

U njenu čast, Vesić je ovog jutra priredio posebno iznenađenje i poklonio joj tortu sa svećicom u obliku broja jedan koja simbolično predstavlja godinu dana rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, hvala vam mnogo! - rekla je Jovana kada je Vesić uneo tortu sa vatrometom.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, u proteklih godinu dana, Jeremićeva je ugostila brojne političare, estradne ličnosti, sportiste i astrologe. U koštac se hvatala sa temama koje mnogi nisu želeli da obrađuju, i u javnost iznela priče koje su bile "tabu" tema.

Njoj je sreću poželeo i dugogidišnji kolega Nemanja Velikić, koji je istakao da je svojim vrednim trudom i radom zaslužila da bude voditelj najgledanijeg jutarnjeg programa.

- Svojim rezultatom si pokazala da si hrabra i da si profesionalac - rekao je Nemanja Velikić, voditelj i urednik TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je, od fondacije "Gnezdo" na poklon dobila i sliku, na kojoj su ona, kolega Milan Raonić i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović i njegova sipruga Milica Mitrović.

Jeremićeva je najavila da će ovu fotografiju držati u svojoj kancelariji koju će uskoro dobiti, kako bi svi mogli da je vide.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: