AKTUELNO

Biće para!

Pre malo više od godinu dana Violeta Viki Miljković pokrenula je privatni biznis i otvorila agenciju za nekretnine i od nje odlično zarađuje. Pevačici su poverenje ukazale mnoge poznate ličnosti, a među njima je i popularni harmonikaš Aca Nikolić Čergar, koji je trenutno u procesu kupovine stambene jedinice u Dubaiju, a posao traženja adekvatnog apartmana prepustio je dugogodišnjoj saradnici Viki.

Foto: Pink.rs

Kako mediji saznaju, Aca je nameravao da uloži novac u nekretninu na primorju. On je prvo želeo da kupi apartman u luksuznom delu Crne Gore, ali ga je Viki posavetovala da za isti novac može da pazari stan u Dubaiju. U tom trenutku pevačica je Nikoliću ponudila apartman u Dubaiju koji ima 50 kvadrata, a cena jednog kvadrata bila je 5.500 evra. Zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza, Čergar nije stigao da pogleda stan, već ga je Viki prodala drugom kupcu po ceni od 275.000 evra.

Našla rešenje

Kada je video kakav stan je propustio, harmonikaš se razočarao, ali mu je Viki odmah ponudila da naprave ugovor i tada mu je obećala da će mu naći apartman te kvadrature u narednom periodu.

Kada su se dogovorili i sklopili ugovor, Aca je njihovu zajedničku fotografiju objavio na društvenoj mreži Instagram, a u opisu je napisao: - Dogovor je pao, Dubai, apartman. Hvala vam, Viki Miljković i Taške, najbolji ste. Preporuka za sve prijatelje, ko traži da kupi nekretninu, samo preko vas nema brige!

Prema saznanjima koje redakcija Kurira ima od izvora bliskog Miljkovićevoj, pevačica za luksuzne nekretnine u inostranstvu uzima procenat od dva do pet odsto, a za stan koji traži za Acu Nikolića od prodavca će potraživati čak pet odsto. Prostom računicom dolazimo do iznosa od čak 13.750 evra, koliko će Viki zaraditi od apartmana koji harmonikaš planira da kupi. Naravno, ovaj iznos nije fiksni jer pevačicina agencija nudi mogućnost uređivanja enterijera, pa, ako se Aca odluči da mu Miljkovićeva uredi oazu u kojoj planira da uživa, ta cena može da bude veća čak za 50.000 evra.

Kontaktirali smo sa Acom kako bi nam prokomentarisao informacije do kojih smo došli, a on se iznenadio našim saznanjima.

Vi već sve znate, ne bih sada da iznosim koliki procenat uzima Viki, ali ste u pravu, dobili ste tačnu informaciju. Mi smo trenutno u fazi kupovine. Ona pažljivo bira koji apartman bi mogao da mi odgovara, rekao sam joj šta želim i samo je pitanje vremena kada će se dogoditi - rekao je Čergar za medije i otkrio kada očekuje da dobije ključeve od nove luksuzne nekretnine:
Iskreno ne znam još uvek kada će doći do kupovine, ali ne žurimo. Puno radim, imam dosta zakazanih tezgi i obaveza, tako da mi nije hitno. Voleo bi da se sve sredi do sledeće godine i verujem da će tako biti. Viki i Taške su divni ljudi i prijatelji, znam da će se potruditi da svi budemo zadovoljni. Ukazao sam im puno poverenje i ne brinem uopšte - zaključio je Nikolić.

Foto: Pink.rs/P.Radosavljević

Autor: P.R.