AKTUELNO

Sve je spremno za početak četvrte sezone "Pinkovih zvezdica"!

Tokom prethodne tri sezone "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima o kojima se i danas priča, oduševili čitav region, a sada je došao trenutak da milioni gledalaca Televizije Pink upoznaju naše nove talente!

Foto: Pink.rs

Posle letnje pauze, muzičko takmičenje koje je nakon svog prvog emitovanja osvojilo srca publike, vraća se na TV ekrane, a u novoj, četvrtoj po redi sezoni, gledaocima Pinka predstaviće se najtalentovaniji mladi pevači iz celog regiona.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Hiljade mališana okušalo je svoju sreću na mnogobrojnim audicijama, a oni najbolji imaće priliku da stanu na glamuroznu Pinkovu scenu i svoj talenat predstave čitavom Balkanu. Ko će ih bodriti i ocenjivati iz čuvenih crvenih stolica ostaje da saznamo u petak, 20. oktobra u 21 čas na Televiziji Pink, kada će zvanično početi najspektakularnija sezona "Pinkovih zvezdica" do sada!

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'