AKTUELNO

Nikad spremnija!

Jedna od, kako su mnogi govorili, najjačih rijaliti igrača sezone koja je za nama, Milica Veselinović, večeras je gost u emisiji ''Narod pita'', a studio kod Ivane Šopić deliće sa Anđelom Đuričić i Lepim Mićom.

Podsećanja radi, njih dve se prvi put sreću 'oči u oči', nakon Anđelinog slučajnog susreta sa Miličinim bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Nekoliko minuta pred početak emisije, Milica je za Pink.rs otkrila kako se oseća zbog susreta sa Anđelom, koju je na samom startu nazvala 'bivšom drugaricom'.

Anđela je moja bivša drugarica iz rijalitija sa kojom sam bila nerazdvojna. Polsle svega se nismo zapratile, nismo se čule. Ona se čula i videla sa mojim bivšim dečkom, on može da radi apsoljutno šta hoće, više puta sam rekla da i ako postoji nešto između njih, mogli su da mi kažu. Nikada nisam pravila ljubomorne scene nakon svega... Anđela je neko sa kim nikada u kući nisam imala ni jedan konflikt.

Veselinovićeva je ubrzo otkrila i da li se oseća izdano nakon svega od strane Anđele Đuričić.

Sve je to rijaliti. Ne očekujem od ljudi previše, da se ne bih razočarala. Očekujem ono najmanje i neljudski, kako se ne bih iznenadila kasnije ili razočarala. Ni od koga ništa ne očekujem.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Na samom kraju, priznala je šta očekuje od emisije koju publika sa nestrpljenjem čeka.

Svaka emisija u kojoj sam bila, bila je gledana i ja sam bila zadovoljna sobom. Došla sam zbog sebe isključivo, neć+u previše gurati nos gde mi nije mesto. Imam svoj put i pratim moje znakove pored puta. Generalno, ne samo zadrugari, prijatelji, nego svi neka shvate kako hoće, ali svima poručujem: Ne gurajte nos u tuđe živote!

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Detaljnije u nastavku.

Autor: Jovana Matić Đokić