AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Sinoć je na beogradskom Ušću održano i poslednje veče muzičkog festivala "Music Week", a među izvođačima našao se i Stefan Đurić Rasta, koji je pred sam početak svog nastupa stao ispred objektiva portala Pink.rs i progovorio o poslovnim planovima, ali i o privatnom životu, koji se dosta promenio otkad je reper skinuo nanogicu i ponovo prisvojio potpunu slobodu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U poslednje vreme dosta pevača priča o načinima muvanja. Da li si ti imao neku neobičnu situaciju, da su te devojke zaustavile, tražile broj?

Mene su 2019. godine neobično startovali, završio sam godinu dana u zatvoru... Šalim se, nisam imao takvih slučajeva, imam možda neku sreću da su mi fanovi kulturni, tako da nisam imao nikavih neobičnih situacija.

Odradio si koncert u "Areni", sad pevač na Ušću, ali u sklopu festivala. Da li planiraš da zakažeš svoj koncert ovde?

Malo mi je to svakodnevno, kao posle "Arene" ide Ušće... Ne znam zašto je to ako, ali sigurno planiram neki koncert, ali možda ne na Ušću. Videćemo.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Novu devojku kriješ od javnosti, objavite tek po koju sliku. Da li će tako ostati?

Svakako je krijem od javnosti. Srećan sam, ispunjen sam na svakom polju, i zbog toga se i trudim da to ostane tako - sakriveno od očiju javnosti.

Da li su se tvoja ćerkica Tara i ona upoznale?

Da, jesu i super funkcionišu. Zaista je sve okej.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen/balabanmarija

Veliku pompu je izazvala Anina izjava da je protiv održavanja Europrajda i generalno Parade ponosa. Šta ti imaš da kažeš na tu temu?

Znaš šta, ja uvek gledam svoja posla i uvek sam u tom fazonu. Ko me poznaje zna da uopšte ne gledam u tuđe dvorište, e sad, da li ja nešto podržavam ili ne podržavam, ko mene pita i ko sam ja da odlučujem o nečemu, tako da jesam čuo deo njene izjave, video sam da se digla pompa oko toga, ali ne mogu precizno da komentarišem. Ja sam neko ko je dosta liberalan, tako da nemam problem niti bilo šta protiv.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Miloš Rafailović

Šta si promenio u svom životu sada kada si potpuno na slobodi?

Promenio sam dosta stvari, usadio sam sebi neke zdrave navike i uveo zdrave rutine u svoj život i to je nešto što mi dosta znači. Držim neki svoj balans, tako da sam dosta nekih pametnih i dobrih stvari uključio u svoj život i to je sigurno nešto što mi pomaže da izdržim tempo koji je stvarno never ovatno jak, pogotovu otkad sam izašao iz kuće, odnosno otkad sam na slobodi.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Predrag Radosavljević