AKTUELNO

Zadovoljna!

Jovana Jeremić kaže da je zadovoljna kako je završen proces sa čovekom koji joj je pretio. Voditeljka ističa da je Tužilastvo zaključio slučaj njegovim priznanjem.

Upravo sam završila svoje saslušanje u Tužilaštvu. Osumnjičeni mladić koji je 96. godište iz Apatina je priznao krivicu koju je u prvom iskazu negirao. U međuvremenu je, ipak, odlučio da sklopi sporazum o priznavanju krivice i preuzeo je celokupnu odgovornost na sebe - kaže Jovana.

Foto: Instagram.com

Kako se nezvanično saznaje, čovek koji joj je pretio je dobio kaznu od šest mesci kućnog zatvora i zabranu prilaska voditeljki.

Zadovoljna sam odlukom Tužilaštva jer ova kazna mora da bude za nauk svakom ko pomisli da preti novinaru koji je na neki način službeno lice jer radi za interes i u službi naroda. Nisam tražila imovinsko-pravni zahtev protiv njega u okviru krivičnog postupka, a neću mu tražiti ni naknadu štete za pretrpljenu bol u parničnom postupku. Novac tako stečen mi nije potreban meni je samo važno da isteram slučaj do kraja da dokažem da ja nikakve pretnje nisam izmislila, niti sam samoj sebi slala sa nepostojeće kartice kako su pojedine starlete tvrdile. Lagale su, što je sudskim putem sad i potvrđeno - poručuje ona.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, njoj su stigle preteće poruke na mobilni telefon sa nepoznatog broja da joj prete ljudi Veljka Belivuka kako bi zaštitili rijaliti zvezdu Maju Marinković, sa kojom je ona bila u klinču, pozivajući se na to da je broj dala Tamara Đurić.

Autor: P.R.