AKTUELNO

Noć za pamćenje!

Muzička zvezda Saša Matić napravio je pravi spektakl u nedelju uveče na koncertu u Novom Bečaju. Treći dan manifestacije Saša je održao koncert za pamćenje pred 50.000 ljudi, a sudeći prema snimcima sa koncerta publika je odlično reagovala.

Foto: Promo

Više od tri sata uživali su u sjajno zabavi i izvođenju dobro znanjih hitova. Publika je u glas sa Sašom pevala numere “Nađi novu ljubav”, “Ko te ljubi ovih dana”, “More tuge” i mnogim drugim pesmama. Prema rečima organizatora Sašinim nastupom oboren je rekord po broju posećenosti. Nakon više od tri sata sjajne zabave, Matić je pozdravio publiku i otkrio kako se oseća:

Ovo stvarno nema cenu! Sinoć je 50.000 nas pevalo u glas, delilo istu emociju i iz nas je toliko vrištala ljubav! Tamo gde je umetnost uvek se diše kao jedno! Oseća kao jedno! I živi život punim plućima u trenutku. Za ove trenutke u životu se živi… I sinoć ste pomogli jednom čoveku da se oseća najvoljenije i najlepše na svetu. Da sebi kaže: “Sve je vredelo.” Nadam se da ste uživali. Mnogo vas voli vaš Sale. Hvala i mojoj ekipi, Kamarad produkciji koja se uvek pobrine da sve prođe savršeno - izjavio je Matić za beogradske medije.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Inače, publika je bila oduševljena pesmama sa novog albuma “Dva života”, gde je prijatelj na ovom projektu bio “Telekom Srbija”.

Autor: P.R.