AKTUELNO

Prodaje polovne stvari!

Košarkašica Milica Dabović se neretko nađe na poprištu podeljenih komentara korisnika društvenih mreža, a ni današnji dan nije izuzetak.

I ovoga puta je reč o prodaji polovnih stvari putem Instagrama, tačnije zbog prodaje personalizovanih baletanki.

Naime, Milica je svojim pratiocima ponudila baletanke sa svojim inicijalima "M.D." u zamenu za određenu svotu novca, i ne sluteći kakve će reakcije izazvati.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

"Pa, ko će to da nosi, ženo draga?!", "Milice, ako imaš neke baletanke sa svojim datumom rođenja, ja bih to kupila", "Svašta sam videla da prodaješ, ali ovim si nadmašila samu sebe", "Malo glupo, ali koga briga", "Ova žena šta god kaže ili uradi napadnete je, pustite je malo na miru", nizali su se podeljeni komentari na Tviteru.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno... Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene... Voli vas vaša Mili - poručila je ovim povodom jednom prilikom Milica.

Autor: M.M.