AKTUELNO

Skandal!

Kao da nije imao dovoljno problema sa vanbračnim sinom i čitavom dramom u javnosti koja je izazvana njegovim (ne)priznavanjem, legenda narodne muzike Miroslav Ilić neretko se nalazio u još većim medijskim skandalima kada je njegov zakoniti naslednik Marko Ilić priređivao incidente i narušavao javni red i mir. Sin Miroslava Ilića organima vlasti ali i opštoj javnosti od ranije je poznat po problematičnom ponašanju, a najpoznatiji je slučaj haosa koji je napravio kada se jedne noći napio u svom stanu na Novom Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sin Miroslava Ilića, naime, puštao je glasnu muziku u svom stanu u dubokoj noći što je samo uslovilo dalju eskalaciju problema.

Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja. Sin Miroslava Ilića je počeo da šutira vrata od komšijinog stana. Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver – ispričao je tada izvor blizak porodici i dodao da je policija tada morala da interveniše.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Tv Pink Printscreen

Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže – ispričao je i rekao da je sam Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom morao da dođe kako bi smirio situaciju.
Ne znamo da li ih je on pozvao ili neko od komšija. Trudili su se da smire strasti. Nekako su ubedili sina da uđe u stan i da prestane da se suprotstavlja policajcima. Marko je na nagovor mame i tate dao službenicima MUP ličnu kartu – završio je izvor koji je naglasio da privođenja ipak nije bilo jer nije bilo elemenata krivičnog dela.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Nije to bio jedini put da je sin Miroslava Ilića izazaivao probleme, budući da je u domu kod Višnjičke banje dvaput pravio slične incidente zbog čega je dobijao i prekršajne prijave, pišu domaći mediji.

Autor: J. M. Đ.