AKTUELNO

Vest da je Severina Vučković privedena nakon neprimerene prepirke koja se navodno dogodila u utorak u splitskom domu majke poznate pevačice, odjeknula je kao bomba.

Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rivale i šamarale, i to doslovno po celom stanu, prenosi "Jutarnji.hr".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Instagram Printscreen

Kako su mediji ranije prenosili, Severina i Marijana su u svađi, a tada se u pevačicin život upleo i Centar za socijalni rad zbog sukoba sa sestrom.U medijima se nedavno pojavila vest da je radnica Centra prijavila Severinu za haos koji je napravila kada ju je izvređala, te je navodno reagovala i policija. Zbog sumnje da je remetila javni red i mir na štetu zaposlene Centra za socijalnu zaštitu, poslat je optužni predlog Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, a kako je tada navedeno, reč je, naime, o porodičnim problemima.

Severinina i Marijana majka Ana imala je zdravstvenih problema, pa sve više vremena provodi sa pevačicom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana poverila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve navodno zbog Vučkovićeve. 

Foto: Instagram.com/severina

Marijana je tada tvrdila da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

Autor: Pink.rs